Sådan ser og eksporterer du dine udbetalingsoplysninger for Shopify Payments

Siden Udbetalinger viser din forrige og næste udbetaling. Hvis du har planlagt dine udbetalinger, vises den anslåede betalingsdato. Du kan se den tilgængelige saldo for din næste udbetaling og eventuelle midler, der er reserveret. Du kan også eksportere dine transaktioner som en CSV-fil for at se de samlede gebyrer for hver udbetaling og afventende transaktion.

Se dine udbetalinger

Du kan se din planlagte udbetalingssaldo og udbetalingsplan i Shopify-administratoren. Betalinger synkroniseres med den relevante ordre. Dette gør det nemmere at finde, hvor meget du modtager for den enkelte ordre.

Trin:

Status for udbetaling

Afsnittet Alle udbetalinger på siden Udbetalinger angiver alle dine udbetalinger og deres aktuelle status:

Udbetalingsstatus betyder
Status Beskrivelse
Undervejs Udbetalingen er ved at blive sendt til din bankkonto.
Betalt Udbetalingen blev sendt til din bank. Dette betyder ikke, at du har pengene på din bankkonto. Din bank skal muligvis stadig behandle og indbetale pengene på din konto. Dette tager normalt mellem 1-3 arbejdsdage afhængigt af din bank.
Mislykket Din bank kunne ikke behandle udbetalingen, og pengene blev ikke indbetalt. Du bør følge anvisningerne i din Shopify-administrator for at få mere at vide om de næste trin.

Se en bestemt udbetaling

Du kan finde oplysningerne om en specifik udbetaling på følgende måder:

• Klik på beløbet for udbetalingen i udbetalingsplanen.
  • Klik på datoen for udbetalingen i afsnittet Alle udbetalinger.

Afsnittet Oversigt viser følgende oplysninger om udbetalingen:

• udbetalingens samlede beløb
  • udbetalingsstatus
  • den bankkonto, som udbetalingen overfører til
  • overførselsreferencenummeret (hvor det er tilgængeligt)
  • en oversigt over debiteringer, refusioner, redigeringer og reserveringer

Afsnittet Transaktioner viser oplysningerne for hver transaktion, der er inkluderet i udbetalingen.

Du kan få mere at vide om status for en bestemt udbetaling ved at kontakte den bank, der er knyttet til din Shopify Payments-konto, og give dem udbetalingens referencenummer for overførslen.

Vis alle transaktioner

Hvis du klikker på Transaktioner på siden Udbetalinger, kan du se alle de transaktioner, der er knyttet til alle dine udbetalinger.

Transaktioner har samme de samme statusser som udbetalinger samt statussen Afventer. Transaktioner, der er markeret som Afventer er for salg, du har foretaget, men som ikke er blevet sendt til din bankkonto endnu. Udbetalingsdatoen for afventende transaktioner er kun et estimat.

Eksportér dine transaktioner

De samlede gebyrer for hver udbetaling og afventende transaktion vises i tabellen Transaktioner. Du kan eksportere dine transaktioner til en CSV-fil.

Trin

1. Gå til Indstillinger > Betalinger > Se betalinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Vis transaktioner.
  3. Klik på Eksportér.
  4. Vælg det interval af transaktioner, du vil eksportere, og typen af CSV-fil. Klik derefter på Eksportér saldotransaktioner.

CSV-filen vil indeholde følgende oplysninger:

Transaction Date Den dato og det klokkeslæt, hvor transaktionen blev foretaget, herunder tidszonen. Eksempel: 2017-06-20 11:26:40 -0400
Type Typen af transaktion. Eksempel: justering ellerrefusion
Order Det nummer, der er knyttet til ordren.
Card Brand Den type kort, der blev brugt til transaktionen. Eksempel: visa
Card Source Den metode, som blev brugt til debitering af kortet. Eksempel: magnetstribe
Payout Status Udbetalingsstatus for transaktionen. Eksempel: afventer
Payout Date Udbetalingsdatoen.
Available On Den dato, hvor udbetalingen vil være tilgængelig.
Amount Transaktionsbeløbet.
Fee Det gebyr, der blev opkrævet for transaktionen.
Net Forskellen mellem beløbet og gebyret.