Vise utbetalingsavgifter for Shopify Payments

Kontosiden for Shopify Payments inneholder viktig informasjon om hvordan butikken behandler betalinger og hvordan du får betalt, som for eksempel kontoavgifter og forventede utbetalingsperioder

Utbetalingsperioder

Tidsperioden mellom datoen kundens betaling innhentes og datoen utbetalingen sendes til bankkontoen din avhenger av landet butikken er basert i. Se betalingsperioden på siden med landdetaljer for Shopify Payments etter landet der butikken din er basert for mer informasjon.

Hvis du har konfigurert en betalingsplan, blir betalingsperioden justert i henhold til tidsplanen du har angitt.

Hvis du bruker Shopify Balance, kan du motta Shopify Payments-inntekter på så lite som én virkedag. Finn ut mer om å motta utbetalinger med en Shopify Balance-konto.

Utbetalingsavgifter

Når du bruker Shopify Payments betaler du kredittkortavgiften, men du betaler ikke et transaksjonsgebyr. Butikker som bruker en tredjepartsbetalingsleverandør i stedet for Shopify Payments betaler både et transaksjonsgebyr fra Shopify, og kredittkortavgifter som belastes av tredjepartsbetalingsleverandøren. Finn ut mer om kostnader og belastninger for Shopify-abonnementer.

Se kredittkortavgifter for Shopify Payments

Kredittkortavgiftene avhenger av Shopify-abonnementet ditt. Du kan sjekke den gjeldende kredittkortavgiften for Shopify Payments i Shopify-administrator.

Du kan se en bestemt utbetalingfor å se en oversikt over avgiftene du ble belastet for den bestemte utbetalingen.

Trinn:

Skatteberegning for Shopify Payments-avgifter

Når du bruker Shopify Payments og driver virksomhet fra Sveits, EU, Australia eller Singapore, legges det avgifter til behandlingsgebyrene. Som kontoeier kan du se skatteopplysningene knyttet til disse avgiftene på siden Utbetalinger. Det er viktig at du går gjennom og laster ned transaksjonsoversikten for korrekt regnskapsføring. Shopify leverer ikke en faktura som viser påløpte avgifter for Shopify Payments-transaksjoner i detalj. Finn ut mer om å vise og eksportere transaksjonsdetaljer for Shopify Payments.

Reverserte belastninger

I Storbritannia og EU, unntatt Irland, påløper en skattesats på 0 %, kalt en reversert belastning. Det betyr at du må føre oversikt over avgiftsopplysninger, for eksempel MVA, separat.