Over Shopify POS

Shopify is niet alleen bedoeld voor e-commerce, maar je kunt je klanten ook een volledige winkelervaring bieden met Shopify POS. Shopify POS is een gebruiksvriendelijke iPad-app waarmee merchants hun verkopen in de winkel kunnen doen. Je kunt alleen de app uitvoeren of deze synchroniseren met een online-Shopify-winkel om alle online-, mobiele en winkelbestellingen van je klant op één plaats bij te houden.

We hebben deze collectie met video's en artikelen samengesteld om je klanten te helpen Shopify POS in hun winkel te gebruiken.

Hardware

Shopify POS wordt geïntegreerd met een kassalade, iPad-standaard, streepjescodescanner, bonprinter en creditcardlezer.

Als je de POS-hardware voor winst wilt doorverkopen, kun je de hardwarereferentienummers gebruiken om de hardware te kopen van een distributeur, zoals BlueStar, die het product direct voor je kan leveren.

Als je de POS-hardware niet wilt doorverkopen, kun je deze kopen bij de Shopify Hardware Store als een volledige kit of in gedeelten.

De POS bouwen voor je merchant

Als je de winkel voor je merchant wilt bouwen, kun je een ontwikkelingswinkel maken.

Als een merchant het Shopify POS-systeem in een fysieke winkel wil gebruiken, is het Shopify-abonnement of hoger vereist.

Opmerking voor ontwerpers

Wanneer je een onlinewinkel voor een merchant bouwt, bouw je ook hun POS-systeem. De merchant hoeft alleen maar de Shopify POS-app te downloaden en de Shopify-aanmeldingsgegevens te gebruiken om in te loggen en te verkennen. Shopify POS wordt automatisch gesynchroniseerd met de onlinewinkel van de merchant.

Je kunt merchants helpen Shopify POS te leren gebruiken door ze op te geven voor een webinar Introductie tot Shopify POS of door ze in contact te brengen met een van onze POS-specialisten die eventuele vragen kan beantwoorden.

Shopify-beheercentrum

Merchants beheren het POS-systeem in de Shopify-beheercentrum. Zij kunnen met elke browser toegang krijgen tot het Shopify-beheercentrum om klantgegevens, het Shopify-account en de productvoorraad bij te houden.

Instellen

Controleer de volgende veelvoorkomende taken voordat de Shopify POS-app in gebruik wordt genomen:

Shopify POS-app instellen

De Shopify POS-app verwerkt alle klantgerichte activiteiten en instellingen in de winkel. Je kunt de merchant een link verstrekken die leidt naar de Shopify POS-documentatie waarin wordt uitgelegd hoe de app kan worden gebruikt.

Een merchant verwijzen

Als je klanten hebt die geïnteresseerd zijn in Shopify POS, geef ze dan je affiliate-link wanneer ze zich aanmelden voor een Shopify-account. Je affiliate-link is te vinden op de pagina Verwijzingen van je Partner Dashboard.

Continue ondersteuning

Neem contact met ons op via dit formulier als je vragen hebt of als je iets bent tegengekomen dat niet op deze pagina wordt vermeld.