Over Shopify POS

Shopify is niet alleen bedoeld voor e-commerce, maar u kunt je klanten ook een volledige winkelervaring bieden met Shopify POS. Shopify POS is een gebruiksvriendelijke iPad-app waarmee handelaren hun verkopen in de winkel kunnen doen. Je kunt alleen de app uitvoeren of deze synchroniseren met een online-Shopify-winkel om alle online-, mobiele en winkelbestellingen van je klant op één plaats bij te houden.

We hebben deze collectie met video's en artikelen samengesteld om uw klanten te helpen Shopify POS in hun winkel te gebruiken.

Hardware

Shopify POS wordt geïntegreerd met een kassalade, iPad-standaard, streepjescodescanner, bonprinter en creditcardlezer.

Als u de POS-hardware voor winst wilt doorverkopen, kunt u de hardwarereferentienummers gebruiken om de hardware te kopen van een distributeur, zoals BlueStar, die het product direct voor u kan leveren.

Als u de POS-hardware niet wilt doorverkopen, kunt u deze kopen bij de Shopify Hardware Store als een volledige kit of in gedeelten.

De POS bouwen voor uw handelaar

Als je de winkel voor je handelaar wilt bouwen, kunt je een ontwikkelingswinkel maken.

Als een handelaar het Shopify POS-systeem in een fysieke winkel wil gebruiken, is het Shopify-abonnement of hoger vereist.

Opmerking voor ontwerpers

Wanneer je een online winkel voor een handelaar bouwt, bouwt je ook hun POS-systeem. De handelaar hoeft alleen maar de Shopify POS-app te downloaden en de Shopify-aanmeldingsgegevens te gebruiken om in te loggen en te verkennen. Shopify POS wordt automatisch gesynchroniseerd met de online winkel van de handelaar.

Je kunt handelaren helpen Shopify POS te leren gebruiken door ze op te geven voor een webinar Introductie tot Shopify POS of door ze in contact te brengen met een van onze POS-specialisten die eventuele vragen kan beantwoorden.

Shopify-beheerder

Handelaren beheren het POS-systeem in de Shopify-beheerder. Zij kunnen met elke browser toegang krijgen tot de Shopify-beheerder om klantgegevens, het Shopify-account en de productvoorraad bij te houden.

Instellen

Controleer de volgende veelvoorkomende taken voordat de Shopify POS-app in gebruik wordt genomen:

Shopify POS-app instellen

De Shopify POS-app verwerkt alle klantgerichte activiteiten en instellingen in de winkel. Je kunt de handelaar een link verstrekken die leidt naar de Shopify POS-documentatie waarin wordt uitgelegd hoe de app kan worden gebruikt.

Een handelaar verwijzen

Als je klanten hebt die geïnteresseerd zijn in Shopify POS, geeft je hen je affiliate-link wanneer ze zich aanmelden voor een Shopify-account. Je vindt je affiliate-link op de pagina Verwijzingen van je Partner Dashboard.

Continue ondersteuning

Neem contact met ons op via dit formulier als u vragen hebt of als u iets bent tegengekomen dat niet op deze pagina wordt vermeld.