Toepassen op het Shopify Plus Certified App-programma

Nadat u heeft bevestigd dat u aan alle certificeringsvereisten voor het Shopify Plus Certified App-programma voldoet, kunt u zich aanmelden:

Nadat u zich hebt aanmeldt, bekijkt het team team van het app-Partnership-team van Shopify Plus uw app. U wordt alleen gecontacteerd als u voorwaardelijk bent geaccepteerd voor beoordeling.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij het Shopify Plus Certified App-programma!