Commerciële structuur

Toegang tot het Shopify Plus Certified App-programma vindt plaats via een jaarlijkse certificeringstoeslag van $ 15.000 USD en maandelijkse integratiekosten 'per Shopify Plus Merchant-installatie'.

Het opbouwen en ondersteunen van een succesvol Shopify Plus Certified App-programma, en het creëren van een naadloze merchantservaring vereist aanzienlijke investeringen en coördinatie aan beide kanten om te komen tot een propositie met gedeelde waarde. Die investering in het Shopify Plus-ecosysteem wordt weerspiegeld in de programmakosten en omvat het gebruik van het Shopify-platform, toegang tot programmavoordelen en app-certificering.

Een lid van het Shopify plus-app-team Partnership zal met meer informatie contact met je opnemen zodra je aanvraag is beoordeeld.