Ansök till Shopify Plus certifierade app-program

Observera: För att kunna övervägas för det här programmet måste din app listas i Shopify App Store. För mer information om den här processen, se Krav för listning i Shopify App Store.

När du har bekräftat att du uppfyller alla certifieringskrav för Shopify Plus certifierade app-program är du redo att ansöka:

När du har ansökt kommer Shopify Plus certifierade app-program att granska din ansökan. På grund av det stora antalet programansökningar som Shopify tar emot kommer teamet för Shopify Plus certifierade app-program endast att kontakta dig om och när din app uppfyller kraven för programmet. Om du uppfyller kraven är det efter partnerskapsteamets gottfinnande att avgöra om du kommer att godkännas villkorligt för ytterligare granskning.

Tack för ditt tålamod och förståelse och vi ser fram emot att välkomna dig till Shopify Plus certifierade app-program!