Määritä hinnanoikaisut

Sen lisäksi, että määrität pyöristyssäännöt tuotteen hinnoillesi ja toimituskuluillesi sekä määrität kiinteät tuotteen hinnat eri maille ja alueille, voit myös hallita paikallista hinnoitteluasi määrittämällä hinnanoikaisuja eri maille ja alueille.

Hinnanoikaisut ovat kauppasi tuotteiden perushinnan prosenttimääräisiä muutoksia. Hinnanoikaisua sovelletaan kaikkiin asiakkaille myytäviin tuotteisiin tietyssä maassa tai tietyllä alueella.

Voit tarkastella jokaisen hinnan markkinakohtaisesti laskettua erittelyä.

Hinnanoikaisujen määrittäminen markkina-alueelle

Hinnanoikaisun määrittämällä voit nostaa tai laskea tietyn maan tai alueen kaikkien tuotteiden hintaa. Hinnanoikaisut näkyvät prosenttiosuuksina, mikä tarkoittaa, että +100 %:n oikaisu kaksinkertaistaa tuotteen hinnan ja -50 %:n oikaisu laskee tuotteen hinnan puoleen.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Asetukset > Markkinat.
  2. Klikkaa markkina-aluetta, jonka hintoja haluat oikaista.
  3. Klikkaa Tuotteet ja hinnoittelu.
  4. Valitse Hinnanoikaisu-osion pudotusvalikosta Hinnannousu, jos haluat asettaa hinnanoikaisukorotuksen, tai Hinnanlasku, jos haluat asettaa hinnanoikaisuvähennyksen.
  5. Syötä säädön prosenttiosuus.
  6. Klikkaa Tallenna.

Voit myös luoda hintamuutoksia maalle tai alueelle PriceList API:n avulla.