Kansainväliset verkkotunnukset

Kansainvälinen verkkotunnus on maa- tai aluekohtainen URL-osoite. Kun määrität maalle tai alueelle kansainvälisiä verkkotunnuksia, luot verkkokaupastasi version, joka on lokalisoitu alueen valuutalle ja kielelle. Aluekohtaiset verkkotunnukset näkyvät myös hakutuloksissa, jotta asiakkaat löytävät kauppasi oikean version. Kun verkkokauppasi näkyy asiakkaan omalla kielellä ja valuutalla, asiakkaat tekevät ostoksen todennäköisemmin.

Ostokokemuksen lokalisoiminen vaikuttaa siihen, miten asiakkaat näkevät brändisi ja kuinka nopeasti he tekevät ostoksen. Ottamalla kansainvälisiä verkkotunnuksia käyttöön voit houkutella asiakkaita toisista maista ja alueilta ja kehittää mainettasi kansainvälisenä brändinä.

Voit luoda kansainvälisiä verkkotunnuksia sekä Shopifyn hallinnoimia verkkotunnuksia että kolmannen osapuolen verkkotunnuksia käyttämällä. Voit käyttää ylätason verkkotunnuksia, aliverkkotunnuksia, alikansioita tai niiden yhdistelmiä. Jos esimerkiksi teet myyntiä eri kielillä ja valuutoilla Yhdysvalloissa ja Ranskassa, voit määrittää seuraavanlaisia kansainvälisiä verkkotunnuksia:

• your-shop-name.com Yhdysvalloissa
  • your-shop-name.fr, fr.your-shop-name.com tai your-shop-name.com/fr-fr Ranskassa

Kansainväliset verkkotunnukset ovat käytettävissä Basic Shopify -sopimuksessa tai sitä laajemmissa sopimuksissa.