Hreflang-tunnisteiden käyttäminen asiakkaiden ohjaamiseen aluekohtaisiin URL-osoitteisiin

Hreflang-tunnisteet ovat teemasi koodielementtejä, joiden avulla hakukoneet voivat määrittää, millä kielellä ja alueella verkkosivusto on tarkoitettu näytettäväksi, ja voi sen jälkeen esittää oikean URL-osoitteen asiakkaan kielen ja sijainnin perusteella. Kauppasi oletusarvoinen URL-osoite voi olla esimerkiksi johns-apparel.com ja espanjankielinen URL-osoite es.johns-apparel.com. Kun asiakas on Espanjassa ja hänen laitteellaan tai selaimessa käytetään espanjaa, teemasi hreflang-tunniste lisää todennäköisyyttä, että asiakas ohjataan espanjankieliseen URL-osoitteeseen.

Koska hreflang-tunnisteet tunnistavat lokalisoidut URL-osoitteet alueellisiksi versioiksi eikä tulkitse niitä verkkosivuston kopioiksi, ne ovat välttämättömiä hakukoneoptimointia varten.

Hreflang-tunnisteet ja metatunnisteet luodaan automaattisesti jokaista määrittämääsi kansainvälistä verkkotunnusta tai alikansiota varten. Sivustokarttasi sisältävät myös kaikki julkaistut kielet, jotta hakukoneet tunnistavat kauppasi eri kielet.