Tietoa Shopify Partner ‑ohjelmasta

Shopify Partner ‑ohjelma on monipuolinen joukko suunnittelijoita, kehittäjiä, markkinoijia ja kumppaneja, jotka käyttävät Shopify-alustaa verkkokaupan sivustojen, teemojen ja sovellusten kehittämiseen. Tarjoamme yhteiskumppaneillemme kolme hyvää tapaa liiketoiminnan kasvattamiseen ja jatkuvien kuukausittaisten tulojen luomiseen:

• Shopifyn suositteleminen asiakkaille
  • verkkokauppateemojen luominen ja niiden julkaiseminen Shopify-teemakaupassa
  • Shopify-sovellusten luominen ja niiden julkaiseminen Shopify App Storessa

Asiakkaasi tulevat varmasti pitämään monikanavaisesta alustastamme, jonka avulla he voivat tehdä myyntiä missä tahansa, turvallisesti ja luotettavasti. Shopify tarjoaa täysin mukautettavissa olevan kaupan, jonka avulla voit välittää juuri sen, mitä asiakkaasi etsivät. Yli kauppiasta ympäri maailmaa toimii Shopifyn voimanlähteenä, ja monet heistä etsivät apua kauppojensa perustamiseen ja mukauttamiseen.

Shopify Partner ‑ohjelman edut

Shopify Partnerina saat pääsyn ilmaisiin kursseihin, kattaviin asiakirjoihin ja muihin resursseihin, joista saat paljon oppeja niin Shopifysta kuin liiketoimintasi kasvattamisesta. Pääset myös tutustumaan sisäpiiritietoihin Shopifyn strategiasta ja tulevista ominaisuuksista ja saat Partner-tuesta nopeita vastauksia omiin tai asiakkaidesi kysymyksiin.

Ryhdy Shopify-yhteistyökumppaniksi

Shopify Partner ‑ohjelmaan liittyminen on ilmaista ja sen avulla voit tutustua Shopify-alustaan rajattomasti käytettävissä olevia testikauppoja hyödyntämällä. Saat jatkuvia kuukausituloja Shopifylta jokaisesta asiakkaasta, joka ottaa palvelumme käyttöön suosituksesi ansiosta ja jokaisesta suunnittelemastasi teemasta tai kehittämästäsi sovelluksesta. Saat käyttöösi myös muita resursseja, kuten varhaisemman pääsyn uusiin ominaisuuksiin, markkinointimateriaaleihin ja pääset osaksi muista Shopify Partnereista koostuvaan kansainväliseen yhteisöön.

Shopify Partner Academy

Shopify Partner Academy on yksinomaan Shopify-yhteistyökumppaneille tarkoitettu verkkokoulutus- ja sertifiointiohjelma. Ohjelmaan sisältyy kursseja, joiden avulla saat lisätietoja Shopify-alustasta, kasvatat liiketoimintaasi Shopify-yhteistyökumppanina ja saat tunnusmerkkejä, jotka osoittavat osaamisesi asiakkaille. Lue lisää aiheesta Shopify Partner Academy -sivulla.

Partner-tuki

Voit ottaa yhteyttä Shopifyn Partner-tukeen ohjekeskuksemme kautta. Partner-tuki voi auttaa navigoimaan Partner-ohjelmissamme, ratkaisemaan asiakkaidesi ongelmia ja kasvattamaan Partner-toimintaasi.

Käyttöehdot

Shopify Partner ‑ohjelman täydelliset käyttöehdot ovat täällä.