API til produktmedier og Liquid-syntaks

Smugkig til udviklere gør billeder, videoer og 3D-modeller af produkter tilgængelige for partnere, så de kan teste og udvikle ved hjælp af Liquid-syntaks til produktmedier. GraphQL Admin API'en giver udviklere mulighed for at udarbejde, hente, opdatere og slette medieindhold.

Liquid-syntaks til produktmedier

Hvis du er temaudvikler, kan du bruge Liquid til at føje produkters medier (billeder, videoer, 3D-modeller) til butikkens tema. Du kan finde flere oplysninger under Liquid-referencer.

GraphQL Admin-API'er til produktmedier

Du kan bruge GraphQL Admin API'en til at administrere de forskellige typer medieindhold, der er tilknyttet shopejerens produkter. Du kan få mere at vide om de forskellige typer af produktmedier og hvordan du bruger Shopifys API til at arbejde med dem i guiden Sådan arbejder du med API til produktmedier.

Produktmedier er ikke tilgængelige i REST API'en. Funktionen har ingen indvirkning, hvis du interagerer med produktbilleder ved hjælp af REST API'ens slutpunkter.