Vanhenevien Shopify Balance -korttien hallinta

Kaikilla Shopify Balance -korteilla, sekä virtuaalisilla että fyysisillä, on vanhenemispäivä. Tarkista Shopify Balance -korttien uusimisprosessi varmistaaksesi sujuvat tapahtuvat ja häiriöttömän liiketoiminnan.

Kun Shopify Balance -kortti uusitaan, kortin numero pysyy samana, mutta voimassaolon päättymispäivä ja turvakoodi muuttuvat. Muista päivittää toistuvat maksut tai tallennetut korttitiedot uusilla tiedoilla, jotta voit välttää häiriöt maksujen käsittelyssä.

Ilmoitukset ja muistutukset

Saat sähköpostitse ilmoituksen 60 päivää ennen virtuaalisen tai fyysisen Shopify Balance -kortin vanhenemista, jotta pysyt ajan tasalla vanhenevista korteista. Lisäksi Saat Shopify adminissa ilmoituksia Shopify Balance -korteista, joiden voimassaoloaika on päättymässä. Nämä ilmoitukset näytetään useilla Saldo-osion alueilla Shopify adminissa.

Virtuaalisen Shopify Balance ‑kortin vaihtaminen

Jos sinulla on Shopify Balance -virtuaalikortti, joka vanhenee pian, virtuaalikorttisi korvataan automaattisesti 45 päivää ennen sen vanhenemispäivää, joka on 15 päivää ensimmäisen ilmoituksen vastaanottamisen jälkeen. Tämä kortin uusimisprosessi tapahtuu välittömästi, mikä tarkoittaa, että uusi virtuaalikorttisi aktivoidaan ja se on heti käyttövalmis.

Voit myös manuaalisesti pyytää virtuaalikortin uusimista joko 60 päivän jälkeen tai 45 päivää ennen sen vanhenemista.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.
  2. Valitse päätilisi.
  3. Valitse Saldosi kortit -osiossa virtuaalikortti, joka vanhenee pian.
  4. Klikkaa ...-painiketta > Korvaa.
  5. Klikkaa Korvaa virtuaalinen Shopify Balance -kortti valintaikkunassa kohtaa Korvaa kortti.

Uusi virtuaalikorttisi on välittömästi käyttövalmis, ja saat vahvistussähköpostiviestin korvaamisesta. Saatat joutua päivittämään voimassaolon päättymispäivän ja turvakoodin toistuviin maksuihin, jotka liittyvät Shopify Balance -virtuaalikorttiin.

Fyysisen Shopify Balance ‑kortin korvaaminen

Fyysinen Shopify Balance -kortti korvataan lähettämällä sinulle uusi kortti tiedostossa mainittuun osoitteeseen, joka on myös laskutusosoitteesi. Korvaava kortti lähetetään sinulle automaattisesti 45 päivää ennen nykyisen korttisi vanhenemispäivää. Tänä aikana sinulla on 15 päivää aikaa päivittää osoitteesi. Jos mitään toimia ei ole tehty, toimitusprosessi aloitetaan automaattisesti.

Korvausprosessin aikana saat sähköpostiviestejä uuden fyysisen korttisi lähetyksestä ja uuden fyysisen Shopify Balance -kortin saapumisesta. Voit jatkaa vanhenevan kortin käyttöä, kunnes fyysinen kortti on aktivoitu tai kunnes kortin voimassaolo on päättynyt.

Vaihda osoite, johon korvaava fyysinen Shopify Balance -kortti lähetetään

1. Klikkaa sähköposti-ilmoituksessa tai Shopify adminin bannerissa kohtaa Vaihda osoite.
  2. Tarkista toimitustiedot ja klikkaa sitten Vahvista osoite.

Fyysisen Shopify Balance -kortin korvaaminen nopeuttaminen

1. Klikkaa sähköposti-ilmoituksessa tai Shopify adminin bannerissa kohtaa Lähetä korvaava kortti nyt.
  2. Päivitä toimitusosoitteesi ja klikkaa sitten Seuraava.
  3. Tarkista toimitustiedot ja klikkaa sitten Vahvista osoite.

Kun olet vaihtanut osoitteen, valitse Lähetä korvaava kortti nyt. Muussa tapauksessa joudut odottamaan 45 päivää, että kortti vanhenee ja että uuden kortin toimitus alkaa, jolloin et voi enää muuttaa korttisi toimitusosoitetta. Tämä johtuu siitä, että korvaava kortti on jo lähetetty sinulle tässä vaiheessa. Jos osoite on virheellinen, sinun on peruutettava ja vaihdettava kortti