Asiakkaiden ohjaaminen oikeaan maahan tai oikealle alueelle

Kun olet määrittänyt markkinoillesi eri kieliä ja valuuttoja, sinun täytyy ohjata asiakkaat lokalisoituihin ostokokemuksiin. Seuraavien menetelmien avulla voit auttaa asiakkaitasi löytämään kauppasi version, joka vastaa heidän kieli- ja sijaintiasetuksiaan:

• Verkkotunnuksen automaattinen uudelleenohjaus - Kun otat tämän asetuksen käyttöön Shopify Adminissa, verkkokauppasi asiakkaat uudelleenohjataan automaattisesti heidän kieltään ja maantieteellistä sijaintiaan vastaavaan URL-osoitteeseen.
  • Geolocation-sovellus – Tämä ilmainen sovellus antaa asiakkaillesi kieli- ja maakohtaisia suosituksia heidän maantieteellisen sijaintinsa ja selaimen tai laitteen kielen perusteella. Se sisältää myös ominaisuuden, jonka avulla voit esittää maa- ja kielivalitsimen verkkokauppasi alatunnisteessa. Näin asiakkaat voivat valita oman kielensä ja maansa tai alueensa. Geolocation-sovelluksen lisäksi on myös muita yhteensopivia kolmannen osapuolen sovelluksia, joita voit käyttää.
  • Syvälinkit – kun monet maat sijaitsevat samoilla markkinoilla tai markkinoilla ei ole omaa URL-osoitetta, voit lähettää asiakkaita suoraan oikeaan maa- tai aluekokemukseen syvälinkin avulla.