Asiakkaiden ohjaaminen aluekohtaiseen URL-osoitteeseen

Kun olet määrittänyt yksilöllisiä URL-osoitteita eri kieliä ja valuuttoja käyttäville markkina-alueillesi, sinun täytyy ohjata asiakkaat lokalisoituihin ostokokemuksiin. Seuraavien menetelmien avulla voit auttaa asiakkaitasi löytämään kauppasi version, joka vastaa heidän kieli- ja sijaintiasetuksiaan:

• Verkkotunnuksen automaattinen uudelleenohjaus - Kun otat tämän asetuksen käyttöön Shopify-ylläpitäjässä, verkkokaupan kävijät uudelleenohjataan automaattisesti heidän kieltään ja maantieteellistä sijaintiaan vastaavaan URL-osoitteeseen.
  • Geolocation-sovellus - Tämä ilmainen sovellus antaa asiakkaillesi kieli- ja maasuosituksia heidän maantieteellisen sijaintinsa ja selaimen tai laitteen kielen perusteella. Se sisältää myös ominaisuuden, jonka avulla voit esittää maa- ja kielivalitsimen verkkokauppasi alatunnisteessa antaen asiakkaillesi mahdollisuuden valita oman kielensä ja maansa tai alueensa.

Tässä osiossa

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?