Näytä tuotteen hintaerittelyt

Kunkin maan tai alueen tuotteen hinnat lasketaan valuuttakurssien, verojen, hinnan pyöristysten ja mahdollisten asettamiesi kiinteiden tuotteen hintojen perusteella. Voit tarkastella yksityiskohtaista erittelyä siitä, miten kunkin tuotteen hinta lasketaan kullakin markkina-alueella.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Asetukset > Markkinat.
  2. Klikkaa markkinaa, jonka hintoja haluat tarkastella.
  3. Klikkaa Tuotteet ja hinnoittelu.
  4. Etsi tuote tuoteluettelosta. Haku ja suodatus -kuvakkeen avulla voit rajata tuoteluettelossa näkyviä tuotteita.
  5. Klikkaa Näytä hinta/hinnat.
  6. Klikkaa tuoteversiohinnan vieressä olevaa pudotusnuolta.
  7. Valinnaista: useita maita kattavilla markkina-alueilla voit tarkastella tiettyjen maiden tai alueiden hinnoittelua. Klikkaa Perushinta-pudotusvalikkoa ja valitse sitten maa tai alue, jonka hintaa haluat tarkastella.

Koko tuotteen hintaerittely näytetään.