Näytä tuotehintaerittelyt

Kunkin maan tai alueen tuotehinnat lasketaan valuuttakurssien, verojen, hinnan pyöristysten ja mahdollisten asettamiesi kiinteiden tuotehintojen perusteella. Voit tarkastella yksityiskohtaista erittelyä siitä, miten kunkin tuotteen hinta lasketaan kullakin markkina-alueella.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify Administa kohtaan Asetukset > Markkinat.

2. Klikkaa Muut markkinat -osiossa tarkasteltavan markkina-alueen vieressä Hallinnoi.

3. Klikkaa Valuutta ja hinnoittelu -kohdan vierestä Hallinnoi.

4. Hae tuotetta.

5. Valitse Näytä hinta.

6. Klikkaa tuote- tai tuoteversiohinnan vieressä olevaa avausnuolta.

7. Usean maan markkinoilla voit valita maanvalitsimella, minkä maan tai alueen hinnan haluat nähdä.

Koko tuotehintaerittely näytetään.