Dynaamisten kassapainikkeiden testaaminen

Asiakkaiden näkemän dynaamisen kassapainikkeen tyyppi riippuu seuraavista tekijöistä:

• kaupan maksuasetukset
  • asiakkaan käyttämä selain
  • asiakkaan käyttämä laite
  • asiakkaan henkilökohtainen maksuhistoria

Voit testata dynaamisia kassapainikkeita nähdäksesi sen kaikki tyypit, joita asiakkaat saattavat nähdä. Ennen kuin testaat dynaamisia kassapainikkeita, varmista, että lisäät ne verkkokauppaan.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Tarkastele kauppaasi.
  2. Voit testata tuotesivulla olevaa painiketta siirtymällä tuotesivulle. Voit testata esittelyssä olevan tuotteen osiossa olevaa painiketta kotisivulla.
  3. Liitä selaimen osoiteriville nykyisen URL-osoitteen loppuun jokin seuraavista merkkijoista ja sen jälkeen lataa sivu uudelleen painamalla Enter:

- Amazon Pay - ?shopify-debug=true&show=Amazon - Apple Pay (vain Safari) - ?shopify-debug=true&show=ApplePay - Google Pay - ?shopify-debug=true&show=Google - PayPal - ?shopify-debug=true&show=PayPal - Venmo - ?shopify-debug=true&show=Venmo - Ei liikemerkkiä - ?shopify-debug=true&show=checkout

Esimerkiksi Amazon Pay -palvelun URL-osoite dynaamisen kassapainikkeen testausta varten näyttää suunnilleen tältä: https://mystore.myshopify.com/products/myproduct?shopify-debug=true&show=Amazon

1. Toistamalla saman toiminnon voit testata muiden maksutapojen dynaamisia kassapainikkeita.