Om Shopifys partnerprogram

Shopifys partnerprogram er en mangfoldig gruppe designere, utviklere, markedsførere og samarbeidspartnere som bruker Shopify-plattformen til å bygge nettsteder for e-handel, temaer og apper. Vi tilbyr våre partnere tre flotte måter å utvikle bedriften og generere løpende månedsinntekt på:

• henvise kunder til Shopify
  • opprette temaer for e-handel og publisere dem i Shopify Theme Store
  • opprette Shopify-apper og publisere dem i Shopify App Store

Kundene dine kommer til å elske plattformen vår med flere kanaler som gir dem muligheten til å selge hvor som helst, sikkert og pålitelig. Shopify tilbyr full tilpassing for butikkvinduet for å hjelpe deg med å levere akkurat det kunden din vil ha. Mer enn forhandlere rundt om i verden er drevet av Shopify, og mange av dem ser etter hjelp til å bygge og tilpasse butikkene sine.

Fordeler med Shopifys partnerprogram

Som Shopify-partner har du tilgang til gratis opplæringskurs, dybdedokumentasjon og andre ressurser som hjelper deg å lære mer om Shopify og utvikle din egen virksomhet. Du har også tilgang til innsideinformasjon om Shopifys produktplaner, forhåndsvisninger av kommende funksjoner og partnerstøtte for å raskt løse spørsmål du eller kundene dine måtte ha.

Bli en Shopify-partner

Shopify-partnerprogrammet er gratis å delta i, og lar deg eksperimentere med Shopify-plattformen gjennom et ubegrenset antall testbutikker. For hver kunde du henviser, tema du designer eller app du bygger, mottar du løpende månedlige inntekter fra Shopify. Det er også andre fordeler, som tidlig tilgang til nye funksjoner, markedsføringsmateriell og tilgang til et samarbeidsfellesskap med andre Shopify-partnere fra hele verden.

Shopify Partner Academy

Shopify Partner Academy er et nettbasert opplærings- og sertifiseringsprogram som tilbys eksklusivt til Shopify-partnere. Programmet inkluderer kurs som hjelper deg å finne ut mer om Shopify-plattformen, utvikle bedriften din som Shopify-partner og få merker for å vise ekspertisen din til kundene. For å finne ut mer kan du se Shopify Partner Academy.

Partnerstøtte

Du kan kontakte Shopifys partnerstøtte gjennom Shopify Help Center. Partnerstøtte kan hjelpe deg med å navigere i partnerprogrammene våre, løse problemer for kundene dine og utvide partnerbedriften din.

Vilkår for bruk

Du finner de fullstendige vilkårene for bruk av Shopify-partnerprogrammet her.