Themadocumentatie

Je kunt de documentatie van je thema gebruiken om te zien welke secties en instellingen deel uitmaken van het thema en voor richtlijnen over het gebruik van de functies van je thema. In de Shopify Theme Store vind je documentatie voor elk thema.

Gratis thema's van Shopify

Ga naar Gratis thema's van Shopify en klik vervolgens op de naam van je thema om de documentatie voor een gratis thema van Shopify te bekijken.

Betaalde thema's

Je kunt de documentatie voor een betaald thema via de themabewerker openen.

Stappen

1. Klik op Thema acties.

2. Klik op documentatie weergeven.