Themadocumentatie

Met de documentatie van je thema kun ontdek welke secties en instellingen deel uitmaken van het thema en krijg je meer informatie over richtlijnen voor het gebruik van de functies van je thema. In de Shopify Theme Store vind je documentatie voor elk thema.

Gratis thema's van Shopify

Ga naar Thema's van Shopify en klik op de naam van je thema om toegang te krijgen tot de documentatie voor een gratis thema van Shopify.

Betaalde thema's

Je kunt de documentatie voor een betaald thema via de themabewerker openen in het Shopify-beheercentrum op een desktopcomputer of in een mobiele browser.

Stappen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar webshop > Thema's.
  2. Zoek het thema dat je wilt bewerken en klik vervolgens op Aanpassen.
  3. Klik op ...
  4. Klik op documentatie weergeven.