Themadocumentatie

Je kunt de documentatie van je thema gebruiken om te zien welke secties en instellingen deel uitmaken van het thema en voor richtlijnen over het gebruik van de functies van je thema. Je vindt documentatie voor elk thema in de Shopify Theme Store.

Gratis thema's van Shopify

Ga naar Gratis thema's van Shopify en klik op de naam van uw thema om de documentatie voor een gratis thema van Shopify te bekijken.

Betaalde thema's

U kunt de documentatie voor een betaald thema van de Shopify Theme Store bekijken.

Stappen:

1. Zoek het thema dat u wilt bewerken en klik op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik onderaan de werkbalk op Documentatie lezen:

De onderkant van de werkbalk van de themabewerker waar informatie over het thema wordt weergegeven. Er zijn twee links gemarkeerd: 'Documentatie lezen' en 'Ondersteuning'.