Je e-mailadressen verifiëren

Zorg ervoor dat de eigenaar van de winkel en de medewerkers geverifieerde e-mailadressen hebben om je Shopify-beheercentrum te beveiligen. Elke winkeleigenaar kan alleen zijn eigen e-mailadres verifiëren.

Stappen:

1. Klik in je Shopify-beheercentrum op je gebruikersnaam en accountafbeelding.

2. Klik op account beheren.

1. Klik in de banner voor e-mailverificatie op Stuur e-mail ter verificatie. Als je deze banner niet ziet, is je e-mailadres al geverifieerd. 4. Open de e-mail vanuit je e-mailaccount en volg de instructies.

Meer informatie