Gammel Shopify Plus-brochure

Spred budskabet om Shopifys nye virksomhedstilbud til store og nye brands.

Shopify Plus-kunder kan nyde godt af alle de eksisterende fordele ved Shopifys infrastruktur samt adgang til et ekstra lags ekspertise og eksklusive privilegier, herunder:

• en salgsmedarbejder, der hjælper med salgsprocessen, indsamling af krav osv.
  • en Merchant Success Manager, der er den daglige kontakt til almindelige spørgsmål i hverdagen
  • et personligt supportnummer og en personlig mailadresse til kritiske problemer, hvor tiden er vigtig
  • adgang til eksklusive API'er og øgede API-kald
  • tidlig adgang til kommende funktioner
  • en tilpasset SSL-betalingsproces
  • ... og mere.

Plus har vist sig at være en stor fordel for store og nye Shopify-brands. Vi tror på, at Shopify Plus også vil være en stor fordel for nogle af dine kunder.

Del Shopify Plus, høst belønningerne

Del dette dokument med kunder, som du mener, vil være et godt match til Shopify Plus – og høst belønningerne med en månedlig indtægtsandel for hver kunde, du henviser til abonnementet.

Download brochuren

Se shopify.com/plus/shopify-plus-partners for at få mere at vide.