Oude Shopify Plus-brochure

Verkondig het nieuws over de nieuwe aanbieding voor bedrijven van Shopify die speciaal bedoeld is voor grote en opkomende merken.

Shopify Plus-klanten profiteren van alle bestaande voordelen van de infrastructuur van Shopify en beschikken over extra expertise en exclusieve privileges, waaronder:

• een verkooptechnicus om te helpen bij het verkoopproces, het verzamelen van eisen, enz.
  • een succesmanager voor merchants die hun dagelijkse contactpersoon zal zijn voor alledaagse vragen;
  • een persoonlijk ondersteuningsnummer en e-mailadres voor kritieke, tijdgevoelige problemen;
  • toegang tot exclusieve API's en meer API-aanroepen;
  • vroege toegang tot belangrijke aankomende functies;
  • aangepaste SSL-betaling;
  • ... en meer.

Plus heeft bewezen veel voordelen te bieden voor veel grote en opkomende Shopify-merken. Wij geloven dat Shopify Plus ook een enorm voordeel zal zijn voor sommige van je klanten.

Deel Shopify Plus, ontvang de beloningen

Deel dit document met klanten van wie je denkt dat ze veel aan Shopify Plus zullen hebben – en profiteer van de voordelen met een maandelijks inkomstenaandeel van elke klant die je aan het plan toevoegt.

De brochure downloaden

Ga naar shopify.com/plus/shopify-plus-partners voor meer informatie.