Vanha Shopify Plus -esite

Levitä sanaa Shopifyn uudesta yritysympäristössä, joka on tarkoitettu suurille ja kasvaville yrityksille.

Shopify Plus -asiakkaat saavat käyttöönsä kaikki Shopifyn tarjoamat edut, ja he saavat mahdollisuuden siirtyä asiantuntijuuden seuraavalle tasolle ainutlaatuisten etujen avulla, joita ovat:

• mm. myyntiprosessissa ja vaatimusten keruussa avustava myynti-insinööri
  • Merchant Success Manager, joka on vastaa päivittäisiin kysymyksiin vastaamisesta
  • henkilökohtainen numero ja sähköpostiosoite, josta saa tukea kriittisiin ja kiireisiin ongelmiin
  • pääsy yksinoikeudella käytettävissä oleviin API:hin ja kasvaviin API-kutsuihin
  • varhainen pääsy tärkeimpiin tuleviin ominaisuuksiin
  • mukautettu SSL Checkout
  • ...ja paljon muuta.

Plus on osoittautunut hyödylliseksi monille suurille ja kasvaville Shopify-yrityksille. Uskomme, että Shopify Plus tulee olemaan avuksi myös sinun asiakkaillesi.

Jaa tietoa Shopify Plus -palvelusta ja saa palkkioita

Jaa tätä asiakirjaa niille asiakkaillesi, joiden uskot olevan sopivia Shopify Plus -palveluun – ja saat jokaisesta hankkimastasi asiakkaasta kuukausimaksuun perustuvan palkkio-osuuden.

Lataa esite

Lue lisää osoitteesta shopify.com/plus/shopify-plus-partners.