Gammel Shopify Plus-brosjyre

Spre ordet om Shopifys nye tilbud til virksomheter for store og nye merkevarer.

Shopify Plus-kunder får alle de eksisterende fordelene med Shopifys infrastruktur, og låser opp et ekstra lag med ekspertise og eksklusive privilegier, inkludert:

• en salgsingeniør som bistår i salgsprosessen, innsamling av krav, osv.
  • en «Merchant success Manager» som blir deres daglige kontakt for hverdagslige spørsmål
  • et personlig brukerstøttenummer og e-post for kritiske, tidssensitive problemer
  • tilgang til eksklusive API-er og flere API-anrop
  • tidlig tilgang til viktige kommende funksjoner
  • tilpasset SSL-kasse
  • ... og mer

Plus har vist seg å være av stor nytte for mange store og nye Shopify-merkevarer. Vi tror at Shopify Plus også vil være en stor fordel for noen av kundene dine.

Del Shopify Plus, få belønningene

Del dette dokumentet med kunder du tror vil passe godt for Shopify Plus – og høst belønningene med en månedlig inntektsandel fra hver kunde du får med på et abonnement.

Last ned brosjyren

For mer informasjon, besøk shopify.com/plus/shopify-plus-partners.