Gammal Shopify Plus-broschyr

Sprid budskapet om Shopifys nya företagserbjudande till stora och framväxande varumärken.

Shopify Plus-kunder kommer att åtnjuta alla befintliga fördelar med Shopifys infrastruktur och låsa upp ett extra expertislager och exklusiva privilegier, inklusive:

• en säljare för att bistå i säljprocessen, kravinhämtning etc.
  • en Merchant Success Manager som kommer att vara den dagliga kontakten för vardagliga frågor;
  • ett personligt supportnummer och e-post för kritiska, tidskänsliga problem;
  • åtkomst till exklusiva API:er och ökade API-anrop;
  • tidig åtkomst till viktiga kommande funktioner;
  • anpassad SSL-kassa;
  • ... och mer.

Plus har visat sig vara till stor nytta för många stora och framväxande Shopify-varumärken. Vi tror att Shopify Plus kommer att utvecklas till en enorm fördel för några av dina kunder också.

Dela Shopify plus, få belöningar

Dela detta dokument med klienter som du tror skulle passa bra för Shopify Plus – och skörda frukterna med en månatlig intäktsandel från varje klient som du rekryterar till planen.

Ladda ner broschyren

För mer information, besök shopify.com/plus/Shopify-plus-partners.