Shopify Balance -tilin yhdistäminen QuickBooks Onlineen

Quickbooks Online on pilvipohjainen taloushallinto-ohjelmisto, joka on suunniteltu auttamaan sinua yrityksesi talouden hallinnassa. Kun yhdistät Shopify Balance -tilisi QuickBooks Onlineen, voit turvallisesti synkronoida kaikki Shopify Balance -tapahtumasi QuickBooks Onlineen. Nämä tiedot voivat auttaa sinua verojesi laskemisessa ja kirjanpidossa.

Tee näin

1. Kirjaudu sisään QuickBooks Online -tilillesi.
  2. Siirry QuickBooks Onlinen ylläpidossa kohtaan Kirjanpito > Pankkitapahtumat.
  3. Klikkaa Yhdistä tili.
  4. Hae hakuehdolla Shopify ja napsauta Jatka.
  5. Anna Shopify-tunnuksesi ja kirjaudu sisään.
  6. Kun olet kirjautunut sisään, sinua pyydetään tekemään valinta omien Shopify Balance -tiliesi luettelosta.
  7. Valinnainen: voit myös valita Shopify Balance -tapahtumien alkamispäivän, josta aloitat synkronoinnin.
  8. Klikkaa Yhdistä.

Sinut uudelleenohjataan QuickBooks Online -sivulle, jossa voit tarkastella kaikkia Shopify Balanceen yhdistettyjä tilejä ja tapahtumia.