Ansluta ditt Shopify Balance till QuickBooks Online

Quickbooks Online är en molnbaserad programvara för finansiell förvaltning som är utformad för att hjälpa dig att hantera dina företagsfinanser. När du ansluter ditt Shopify Balance-konto till QuickBooks Online så kan du på ett säkert sätt synkronisera alla dina transaktioner på Shopify Balance till QuickBooks Online. Du kan använda den här informationen som hjälp för att sköta skatter och utföra bokföringsuppgifter.

Steg

1. Logga in på ditt QuickBooks Online konto.
  2. Från din QuickBooks Online administratör går du till Bokföring > Banktransaktioner.
  3. Klicka på Anslut konto.
  4. Sök efter Shopify och klicka på Fortsätt.
  5. Ange dina Shopify-inloggningsuppgifter och logga in.
  6. När du har loggat in ombeds du att välja från en lista över de Shopify Balance-konton du äger.
  7. Valfritt: Du kan även välja startdatum för de transaktioner på vilket Shopify Balance ska starta din synkronisering från.
  8. Klicka på Anslut.

Du omdirigeras till sidan QuickBooks Online där du kan se alla Shopify Balance anslutna konton och transaktioner.