Etsi tuoteversion tunnus

Versioiden tunnuksia saatetaan tarvita tiettyyn tuoteversioon kohdistettavia teemakoodin mukautuksia varten. Jos tarvitset tuoteversion tunnuksen, voit etsiä sen Shopify administa.

1. Siirry Shopify adminissa kohtaan Tuotteet > Kaikki tuotteet.
![Products](/manual/customize/products.jpg)
  1. klikkaa tuotetta.

2. Kun olet tarkastellut tuotetta, katso selaimesi osoitepalkkia. Sinun pitäisi nähdä URL-osoite, joka on muotoa:

http://my-shop-name.myshopify.com/admin/products/1234567

Lisää URL-osoitteen loppuun .xml.

Jos käytät yllä olevan esimerkin URL-osoitetta, tulos näyttää seuraavalta:

https://my-shop-name.myshopify.com/admin/products/1234567.xml
  1. Paina Enter-painiketta, jotta selain siirtää sinut uudelle sivulle.

Näet XML-tiedoston, joka sisältää kaikki kyseisen tuotteen versiotiedot. Kaikkien versioiden tiedot löytyvät alussa olevan <variants type="array">-tunnisteen ja lopussa olevan </variants>-tunnisteen välistä. <variants>-elementin sisällä kunkin yksilöllisen version tiedot on upotettu omaan <variant>-elementtiin. Huomaat, että jokainen <variant>-elementti sisältää myös muita elementtejä, joita ovat esimerkiksi <id>, <title> ja <price>.

2. Etsi <title>-tunniste <variant>-elementin sisältä. Tässä tapauksessa otsikko on yhteenveto vaihtoehdoista, joista versio muodostuu. Vaihtoehtoja erottaa merkintä /. Jos esimerkiksi haluat löytää tunnuksen versiolle, jolla on eri väri-, materiaali- ja kokovaihtoehtoja, ja näiden vaihtoehtojen arvot ovat sininen, puuvilla ja pieni, XML-koodi näyttää seuraavalta:

<title>Blue / Cotton / Small</title>
  1. Kun version <title> on löytynyt, etsi <id>-tunniste samasta <variant>-elementistä. <id>-tunniste on kaksi riviä <title>-tunnisteen yläpuolella ja näyttää seuraavalta:
<id type="integer">657848769</id>

<id>-elementin sisällä oleva numero on tuoteversion tunnus. Yllä olevassa esimerkissä version tunnus on 657848769.