Gennemgang af Shopify-partnerprogrammet

Velkommen til Shopify-partnerprogrammet!

I dette dokument finder du oplysninger om Shopify-partnerprogrammet, der giver dig mulighed for at arbejde med et produkt i verdensklasse og tilbyde dine kunder skræddersyede handelsløsninger. Med mere end shopejere giver Shopify-platformen dig uendelige muligheder for at skabe vækst i din virksomhed hos Shopify. Dokumentet indeholder en tjekliste over, hvad du skal gøre for at komme i gang som Shopify-partner, heriblandt lærerige oplysninger om Shopify, og hvordan du får adgang til alle de nyttige værktøjer og ressourcer.

Trin 1: Få mere at vide om programmet

Shopify-partnerprogrammet er en mangfoldig gruppe af designere, udviklere, markedsføringsfolk og affiliates, der bruger Shopify-platformen til at udvikle websites, temaer og apps til e-handel. Som Shopify-partner har du adgang til forskellige fordele og support, der hjælper dig med at skabe vækst i din virksomhed. Læs fordelene ved Shopify-partnerprogrammet for at få fuldt udbytte af dine muligheder.

Det er også vigtigt, at du forstår de forventninger, der er til dig som Shopify-partner. Vores Aftale for Shopify-partnerprogrammet indeholder nyttige oplysninger om, hvad det kræver at være Shopify-partner.

Trin 2: Få mere at vide om, hvordan du optjener indtægter

Shopify-partnerprogrammet tilbyder mange forskellige måder, hvorpå du kan optjene indtægt. Du kan tjene ved at opbygge Shopify-butikker til shopejere, sælge apps og sælge temaer. Du kan også optjene indtægt via Shopifys Affiliate-program. Når du har ansøgt om at deltage i affiliate-programmet og er blevet godkendt, kan du tjene penge ved at henvise kunder til Shopify med dit unikke affiliate-link. Du får udbetalt en belønning for hver kunde, der tilmelder sig et betalt Shopify-abonnement via dit link.

Hvordan du optjener indtægt afhænger af, hvad du udvikler, hvordan du henviser kunder, og hvilke shopejere du henviser til Shopify. Sørg for at læse, hvordan du kan optjene indtægt som Shopify-partner, hvor du finder en oversigt over de forskellige måder, indtægt optjenes, beregnes og udbetales på.

Trin 3: Deltag i fællesskabet

Shopify-partnerprogrammet er et aktivt og støttende fællesskab at være en del af. Dette fællesskab er et fantastisk, hvis man vil lære af partnervirksomheder på alle vækstniveauer, ønsker teknisk rådgivning og hjælp eller vil diskutere de nyeste tendenser indenfor e-handel med kollegaer fra hele verden.

Shopify-fællesskabet er et onlineforum, hvor andre Shopify-partnere altid er villige til at springe til med en hjælpende hånd. Det er en fantastisk kanal til at møde andre fagfolk i din branche, lære af dine kollegaer og få direkte kontakt med medlemmer af Shopify-partnerteamet.

Du kan få kontakt med andre Shopify-partnere ad disse kanaler:

Trin 4: Føj Shopify-partnerbranding til dit website

Nu, hvor du er Shopify partner, kan du fortælle dine kunder om det. Føj Shopify-branding til dit website for at vise, at du er Shopify-partner, og opbyg troværdighed og tillid hos potentielle kunder.

Trin 5: Få adgang til fordelene ved at være Shopify-partner

Som Shopify-partner får du en række fordele, der hjælper dig med at skabe vækst i din virksomhed og opnå succes. Herunder er en oversigt over nogle få af de ressourcer, du nu har adgang til.

Udviklingsbutikker

En udviklingsbutik er en gratis Shopify-konto, der indeholder alle funktionerne i vores avancerede abonnement og nogle af funktionerne i vores Shopify Plus-abonnement (inklusive ubegrænsede prøveperioder). Du kan bruge en udviklingsbutik til at teste apps eller temaer, du arbejder på, eller når du skal konfigurere en butik til en kunde.

Besøg vores side med dokumenter for at få mere at vide om, hvordan du bruger udviklingsbutikker.

Samarbejdspartnerkonti

Samarbejdspartnerkonti giver dig mulighed for at få adgang til dele af en shopejers butik, som du arbejder på, uden at det påvirker en shopejers medarbejdergrænse. Samarbejdspartnerkonti giver dig mulighed for kun at justere de dele af en butik, som du har brug for, uden at du behøver at få adgang til hele butikken.

Få mere at vide om samarbejdspartnerkonti, og hvordan du får adgang til kunders eksisterende butikker.

Shopify Partner Academy

Shopify Partner Academy er et online trænings- og certificeringsprogram, der udelukkende tilbydes til Shopify-partnere. Ved hjælp af selvstudier og eksamener til at teste din tekniske og virksomhedsmæssige ekspertise hjælper Shopify Partner Academy dig med at udvikle dine færdigheder i at arbejde med Shopify og fremhæve muligheder for at skabe afveksling i det, din virksomhed tilbyder.

Her er nogle kurser, der kan hjælpe dig med at komme i gang:

• Shopify Partner Program Fundamentals: Udforsk de forskellige muligheder og fordele, der er tilgængelige for partnere, og lær, hvordan du kan optimere din udviklingsproces i Shopify-partnerprogrammet. Find ud af, hvordan du udnytter dine færdigheder og din erfaring til at skabe vækst i din virksomhed som Shopify-partner.
  • Shopify Fundamentals: Bliv fortrolig med Shopifys kernefunktioner og -funktionalitet, lige fra butikslayouts til analyser. Få mere at vide om, hvordan platformens fordele gør Shopify til noget helt særligt, og opdag det store supportnetværk, som partnere og shopejere har adgang til.
  • Det grundlæggende om design og temaer: Udvikl spændende forretningsoplevelser med Shopifys front-end-udviklingsværktøjer og frameworks. Få mere at vide om, hvordan du installerer, tilpasser og udvikler temaer, efterhånden som du bliver fortrolig med Liquid, tema-API'er og Slate-frameworket.

Log ind på dit partnerkontrolpanel for at søge efter kurser og eksamener.

Partnerfordele

Som Shopify-partner får du også adgang til eksklusive tilbud og rabatter på software, du bruger hver dag. Det brede udvalg af værktøjer til alt fra økonomi til kundepleje giver dig mulighed for at spare tid og penge og med at bringe din virksomhed videre til næste fase.

Log ind på dit partnerkontrolpanel for at se de fordele, der er tilgængelige til Shopify-partnere.

Få hjælp, når du har brug for det

Hvis du på tidspunkt føler, at du er gået i stå som Shopify-partner, er hjælpen altid inden for rækkevidde. Du kan få svar på dine spørgsmål på forskellige måder:

Trin 6: Opdater din portefølje

At opbygge tillid hos potentielle kunder betyder også at demonstrere den form for arbejde, du kan udføre. Som Shopify-partner er det meget vigtigt at have en opdateret portefølje, der er underbygget med eksempler, som du kan dele med dine kunder. Din portefølje skal indeholde dit bedste arbejde og være repræsentativ for den kvalitet af arbejde, du leverer til kunderne.

Følgende ressourcer kan hjælpe dig med at skabe en portefølje, der skiller sig ud:

Trin 7: Kom i gang i dag

Den bedste måde at komme i gang som Shopify-partner på er at oprette en udviklingsbutik og udforske, hvad den kan. Det hjælper dig både med at blive fortrolig med, hvordan dine kunder bruger Shopify, og hvad du kan som Shopify-partner.

Du kan oprette en udviklingsbutik direkte fra dit partnerkontrolpanel. Se Sådan opretter du udviklingsbutikker for at få mere at vide.