Kansainvälisten verkkotunnusten määrittämistä koskevat huomioitavat seikat

Ennen kuin määrität kansainvälisiä verkkotunnuksia, tarkista seuraavat vaatimukset ja näkökohdat:

• Sinun täytyy käyttää mukautettuja verkkotunnuksia. Voit käyttää sekä Shopifyn hallinnoimia verkkotunnuksia että kolmannen osapuolen verkkotunnuksia, mutta et voi käyttää oletusarvoista myshopify.com-verkkotunnusta.
  • Voit luoda jokaiselle yksittäiselle markkina-alueelle URL-osoitteen, kuten osoitteen johns-apparel.de Saksan markkinoita varten tai osoitteen johns-apparel.com/en-eu Euroopan markkinoita varten.
  • Jos haluat esittää kauppasi usealla eri kielellä, sinun täytyy kääntää verkkokauppasi sisältö käyttämällä Translate and Adapt -sovellusta tai yhteensopivaa kolmannen osapuolen sovellusta.
  • Jos jo käytät useita kieliä verkkokaupassasi, jonka URL-osoitteen muoto on johns-apparel.com/fr, nykyiset URL-osoitteesi toimivat edelleen. Vain kielen sisältävät alikansiot, kuten /fr tai /en, voivat olla käytössä vain ensisijaisella markkina-alueellasi. Toissijaisella markkina-alueella alikansioissa on oltava sekä kielikoodi että maakoodiin, jotta se näyttää mukautetun sisällön paikallisella kielellä ja paikallisessa valuutassa, esimerkiksi /fr-ca tai /en-eu. Lue lisää useiden kielien käyttämisestä Markets-palvelussa.
  • Jos käytät markkina-alueella kansainvälisiä verkkotunnuksia tai alikansioita ja poistat sitten tältä markkina-alueelta sisältöä, muista käyttää URL-osoitteiden uudelleenohjauksia, jotta asiakkaita ei lähetetä sivulle, jota ei ole olemassa.