Kansainvälisten verkkotunnusten määrittämistä koskevat huomioitavat seikat

Ennen kuin määrität kansainvälisiä verkkotunnuksia, tarkista seuraavat vaatimukset ja näkökohdat:

• Sinun täytyy käyttää mukautettuja verkkotunnuksia. Voit käyttää sekä Shopifyn hallinnoimia verkkotunnuksia että kolmannen osapuolen verkkotunnuksia, mutta et voi käyttää oletusarvoista myshopify.com-verkkotunnusta.
  • Yksilöllisten URL-osoitteiden on oltava maa- tai aluekohtaisia. Esimerkiksi johns-apparel.de Saksassa tai johns-apparel.com/en-ca Kanadassa.
  • Jos haluat määrittää paikallisen valuutan jokaiselle kohdemarkkinamaalle tai -alueelle, sinun täytyy ottaa useat valuutat käyttöön Shopify Paymentsin avulla.
  • Jos haluat esittää kauppasi usealla eri kielellä, sinun täytyy kääntää verkkokauppasi sisältö lisäämällä omat käännökset CSV-tiedostoja käyttäen tai käyttämällä yhteensopivaa kolmannen osapuolen sovellusta.
  • Jos jo käytät useita kieliä verkkokaupassasi, jonka URL-osoitteen muoto on johns-apparel.com/fr, nykyiset URL-osoitteesi toimivat edelleen. Vain kielen sisältävät alikansiot, kuten /fr tai /en, voivat olla käytössä vain ensisijaisella markkina-alueellasi. Toissijaisella markkina-alueella alikansioissa on oltava sekä kielikoodi että maakoodiin, jotta se näyttää mukautetun sisällön paikallisella kielellä ja paikallisessa valuutassa, esimerkiksi /fr-ca tai /en-eu. Lue lisää useiden kielien käyttämisestä Markets-palvelussa.