URL-osoitteiden uudelleenohjaukset

URL-uudelleenohjauksia voidaan käyttää liikenteen ohjaamiseen verkkosivulta toiselle. Kun vaihdat URL-osoitteen Shopify-kaupassasi, voit luoda URL-osoitteen uudelleenohjauksen, jotta asiakkaat edelleen löytävät etsimänsä sivun.

Jos esimerkiksi poistat tuotteen, voit määrittää URL-osoitteen uudelleenohjauksen niin, että kun asiakkaat syöttävät kyseisen tuotteen URL-osoitteen, heidän ohjataan kaupassasi olevan samankaltaisen tuotteen sivulle.

URL-osoitteen uudelleenohjauksen tekeminen

Toimi näin:

1. Valitse Shopify-ylläpitäjässä Verkkokauppa > Navigointi.

2. Klikkaa URL-osoitteiden uudelleenohjaukset.

3. Klikkaa Lisää URL-osoitteen uudelleenohjaus.

4. Syötä Uudelleenohjaus osoitteesta -kohtaan vanha URL-osoite, josta haluat ohjata kävijät.

Vain vialliset URL-osoitteet tulisi uudelleenohjata. Vialliset URL-osoitteet saattavat ladata "sivua ei löydy" ‑paikkamerkkiviestin tai aiheuttaa virheilmoituksen "404" näkymisen jossakin kohtaa sivua tai sivun otsikossa. Jos URL-osoite lataa edelleen kelvollisen verkkosivuston, URL-osoitteen uudelleenohjaus ei toimi.

1. Kirjoita Uudelleenohjaa osoitteeseen -kohtaan uusi URL-osoite, johon haluat ohjata kävijät. Jos haluat uudelleenohjauksen osoittavan kaupan kotisivulle, syötä /.
  1. Klikkaa Lisää.

Hallinnoi URL-osoitteiden uudelleenohjauksia

Voit hallita URL-osoitteiden uudelleenohjauslistaa seuraavilla tavoilla:

• URL-osoitteiden uudelleenohjausten suodattaminen päivämäärän mukaan
  • URL-osoitteiden uudelleenohjausten muokkaaminen
  • URL-osoitteiden uudelleenohjausten vieminen
  • URL-osoitteiden uudelleenohjausten tuominen
  • URL-osoitteiden uudelleenohjausten poistaminen yksi kerrallaan
  • Useiden URL-osoitteiden uudelleenohjausten poistaminen yhdellä kertaa

URL-osoitteiden uudelleenohjausten suodattaminen päivämäärän mukaan

Toimi näin:

1. Klikkaa Suodatin.
  2. Klikkaa pudotusvalikosta Valitse suodatin. Valitse sen jälkeen Lisäyspäivämäärä.
  3. Klikkaa Valitse arvo ja valitse, haluatko hakea ajanjaksoa päivämäärää ennen vai sen jälkeen.
  4. Syötä päivämäärä.
  5. Klikkaa Lisää suodatin.

URL-osoitteiden uudelleenohjausten muokkaaminen

Toimi näin:

1. Klikkaa URL-osoitteen uudelleenohjausta, jota haluat muokata.
  2. Tee muutokset.
  3. Klikkaa Tallenna uudelleenohjaus.

URL-osoitteiden uudelleenohjausten vieminen

Toimi näin:

1. Klikkaa Vie.
  2. Valitse, mitä uudelleenohjauksia haluat viedä.
  3. Valitse, minkä tyyppisen CSV-tiedoston haluat viedä.
  4. Klikkaa Vie kohteet.

URL-osoitteiden uudelleenohjausten tuominen

Olemassa olevien URL-osoitteiden uudelleenohjausten tuominen:

1. Klikkaa Tuo.
  2. Klikkaa Valitse tiedosto ja valitse CSV-tiedosto.
  3. Valitse Lataa tiedosto.
  4. Tarkastele tuotua tiedostoa.
  5. Klikkaa Tuo uudelleenohjaukset.

URL-osoitteiden uudelleenohjausten poistaminen yksi kerrallaan

Toimi näin:

1. Valitse URL-osoitteiden uudelleenohjaus, jonka haluat poistaa.
  2. Klikkaa Toiminnot.
  3. Klikkaa Poista valitut uudelleenohjaukset.
  4. Vahvista päätös napauttamalla Poista.

Useiden URL-osoitteiden uudelleenohjausten poistaminen yhdellä kertaa

Voit poistaa useita URL-osoitteiden uudelleenohjauksia yhdellä kertaa käyttämällä Toiminnot-painiketta. Lisätietoja joukkotoimintojen käytöstä.