URL-osoitteiden uudelleenohjaukset

URL-uudelleenohjauksia voidaan käyttää liikenteen ohjaamiseen verkkosivulta toiselle. Kun vaihdat URL-osoitteen Shopify-kaupassasi, voit luoda URL-osoitteen uudelleenohjauksen, jotta asiakkaat edelleen löytävät etsimänsä sivun.

Jos esimerkiksi poistat tuotteen, voit määrittää URL-osoitteen uudelleenohjauksen niin, että kun asiakkaat syöttävät kyseisen tuotteen URL-osoitteen, heidän ohjataan kaupassasi olevan samankaltaisen tuotteen sivulle.

URL-osoitteen uudelleenohjauksen tekeminen

Toimi näin:

1. Valitse Shopify-ylläpitäjässä Verkkokauppa > Navigointi.

2. Klikkaa URL-osoitteiden uudelleenohjaukset.

3. Klikkaa Luo URL-osoitteen uudelleenohjaus.

4. Syötä Uudelleenohjaus osoitteesta -kohtaan vanha URL-osoite, josta haluat ohjata kävijät.

Vain vialliset URL-osoitteet tulisi uudelleenohjata. Vialliset URL-osoitteet saattavat ladata "sivua ei löydy" ‑paikkamerkkiviestin tai aiheuttaa virheilmoituksen "404" näkymisen jossakin kohtaa sivua tai sivun otsikossa. Jos URL-osoite lataa edelleen kelvollisen verkkosivuston, URL-osoitteen uudelleenohjaus ei toimi.

5. Kirjoita Uudelleenohjaa osoitteeseen -kohtaan uusi URL-osoite, johon haluat ohjata kävijät. Jos haluat uudelleenohjauksen osoittavan kaupan kotisivulle, syötä /.

6. Klikkaa Tallenna uudelleenohjaus.

Hallinnoi URL-osoitteiden uudelleenohjauksia

Voit hallita URL-osoitteiden uudelleenohjauslistaa seuraavilla tavoilla:

• URL-osoitteiden uudelleenohjausten suodattaminen päivämäärän mukaan
  • Tallenna URL-osoitteen uudelleenohjaussuodatin
  • Poista URL-osoitteen uudelleenohjaussuodatin
  • Muokkaa URL-osoitteen uudelleenohjaussuodattimen nimeä
  • Muokkaa URL-osoitteiden uudelleenohjauksia yksitellen
  • Muokkaa useita URL-osoitteiden uudelleenohjauksia samanaikaisesti
  • URL-osoitteiden uudelleenohjausten vieminen
  • URL-osoitteiden uudelleenohjausten tuominen
  • Poista URL-osoitteiden uudelleenohjauksia

URL-osoitteiden uudelleenohjausten suodattaminen päivämäärän mukaan

Toimi näin:

1. Klikkaa Päivämäärä lisätty.
  2. Valitse pudotusvalikosta päivämääräjakso, jonka haluat suodattaa.

Tallenna URL-osoitteen uudelleenohjaussuodatin

Toimi näin:

1. Luo suodatin hakukentän avulla tai suodattamalla URL-osoitteiden uudelleenohjaukset päivämäärän mukaan.
  2. Klikkaa Tallenna suodattimet.
  3. Valitse suodattimellesi nimi.
  4. Klikkaa Tallenna suodattimet. Suodattimet tallennetaan uudeksi välilehdeksi luettelon yläosaan.

Poista URL-osoitteen uudelleenohjaussuodatin

Toimi näin:

1. Valitse suodatin, jonka haluat poistaa.
  2. Klikkaa Tallenna.
  3. Klikkaa Poista-välilehteäja valitse sitten Poista.

Muokkaa URL-osoitteen uudelleenohjaussuodattimen nimeä

Toimi näin:

1. Valitse suodattimet, joita haluat muokata.
  2. Klikkaa Tallenna.
  3. Muokkaa välilehden nimeä ja valitse sitten Tallenna suodattimet.

Muokkaa URL-osoitteiden uudelleenohjauksia yksitellen

Toimi näin:

1. Klikkaa URL-osoitteen uudelleenohjausta, jota haluat muokata.
  2. Tee muutokset.
  3. Klikkaa Tallenna uudelleenohjaus.

Muokkaa useita URL-osoitteiden uudelleenohjauksia samanaikaisesti

Toimi näin:

1. Valitse URL-osoitteen uudelleenohjaukset, joita haluat muokata.
  2. Klikkaa Muokkaa uudelleenohjausta.
  3. Tee muutokset.
  4. Napauta Tallenna.

URL-osoitteiden uudelleenohjausten vieminen

Toimi näin:

1. Klikkaa Vie.
  2. Valitse, mitä uudelleenohjauksia haluat viedä.
  3. Valitse, minkä tyyppisen CSV-tiedoston haluat viedä.
  4. Klikkaa Vie URL-osoitteiden uudelleenohjaukset.

URL-osoitteiden uudelleenohjausten tuominen

Olemassa olevien URL-osoitteiden uudelleenohjausten tuominen:

1. Klikkaa Tuo.
  2. Klikkaa Lisää tiedosto ja valitse CSV-tiedosto.
  3. Valitse Lataa tiedosto.
  4. Tarkastele tuotua tiedostoa.
  5. Klikkaa Tuo uudelleenohjaukset.
  6. Valitse Sulje.

Poista URL-osoitteiden uudelleenohjauksia

Toimi näin:

1. Valitse URL-osoitteiden uudelleenohjaukset, jotka haluat poistaa.
  2. Klikkaa Lisää toimintoja.
  3. Klikkaa Poista valitut uudelleenohjaukset.
  4. Vahvista päätös napauttamalla Poista.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?