Pyöristyshinnat

Kun myyt markkinoilla, valuutanmuunto ja valuuttakurssien vaihtelu voivat aiheuttaa sen, että tuotehintasi ja toimituskulusi päättyvät epäjohdonmukaisesti. Voit pyöristää tuotehintasi ja toimituskulusi välttyäksesi ristiriitaisilta hinnoilta valuutanmuuntoprosessin jälkeen. Muuntamasi hinnat vaihtelevat ulkomaan valuuttakurssien mukaan, mutta pyöristyssäännöt auttavat pitämään hinnat vakaina.

Pyöristyssääntöjä ei sovelleta lahjakortteihin.

Voit ottaa pyöristyssäännöt käyttöön ja esikatsella muunnettuja hintoja Markkinat-sivultasi.

Voit tarkastella jokaisen hinnan markkinakohtaisesti laskettua erittelyä.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify Administa kohtaan Asetukset > Markkinat.

2. Valitse Muut markkinat ‑osiossa Asetukset.

3. Lisää valinta hinnanpyöristyksen valintaruutuun.

4. Klikkaa Tallenna.

Kun pyöristyssäännöt on otettu käyttöön, Shopify pyöristää hinnat automaattisesti kunkin valuutan yleisimpään nimellisarvoon. Et voi mukauttaa pyöristyssääntöjäsi näiden oletusarvojen ulkopuolelle.