Pyöristyshinnat

Kun myyt markkinoilla, valuutanmuunto ja valuuttakurssien vaihtelu voivat aiheuttaa sen, että tuotteen hintasi ja toimituskulusi päättyvät epäjohdonmukaisesti. Voit pyöristää tuotteen hintasi ja toimituskulusi välttyäksesi ristiriitaisilta hinnoilta valuutanmuuntoprosessin jälkeen. Muuntamasi hinnat vaihtelevat ulkomaan valuuttakurssien mukaan, mutta pyöristyssäännöt auttavat pitämään hinnat vakaina.

Pyöristyssääntöjä ei sovelleta lahjakortteihin.

Voit ottaa pyöristyssäännöt käyttöön ja esikatsella muunnettuja hintoja Markkinat-sivultasi.

Voit tarkastella jokaisen hinnan markkinakohtaisesti laskettua erittelyä.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Administa kohtaan Asetukset > Markkinat.

2. Valitse Muut markkinat ‑osiossa Asetukset.

3. Lisää valinta hinnanpyöristyksen valintaruutuun.

4. Klikkaa Tallenna.

Kun pyöristyssäännöt on otettu käyttöön, hinnat pyöristetään automaattisesti kunkin valuutan yleisimpään nimellisarvoon. Et voi mukauttaa pyöristyssääntöjäsi näiden oletusarvojen ulkopuolelle.