Shopify Partner ‑ohjelman esittely

Tervetuloa Shopify Partner ‑ohjelmaan!

Tämä dokumentti pitää sisällään kattavasti tietoa Shopify Partner ‑ohjelmasta ja opastaa sinut työskentelmään maailmanluokan tuotteen kanssa, joka tarjoaa asiakkaillesi räätälöityjä kauppa­ratkaisuja. Shopifyta käyttää yli kauppiasta, joten mahdollisuutesi kasvattaa liiketoimintaasi Shopifyn avulla ovat rajattomat. Löydät täältä myös toimintalistan, jonka avulla pääset alkuun Shopify Partnerina. Mukana on lisäksi oleellista tietoa Shopifyn käytön alkeista, palvelun työkaluista ja materiaaleista sekä muita ohjeita alustan ymmärtämiseksi ja siellä menestymiseksi.

Vaihe 1: Lisätietoja ohjelmasta

Shopify Partner ‑ohjelma on monipuolinen joukko suunnittelijoita, kehittäjiä, markkinoijia ja kumppaneja, jotka käyttävät Shopify-alustaa verkkokaupan sivustojen, teemojen ja sovellusten kehittämiseen. Shopify Partnerina saat käyttöösi monenlaisia resursseja ja tukea liiketoimintasi kasvattamiseen. Tutustu Shopify Partner ‑ohjelman etuihin, jotta saat kaiken mahdollisen hyödyn.

On myös tärkeää ymmärtää, mitä sinulta odotetaan Shopify Partnerina. Shopify Partner ‑ohjelman sopimus sisältää arvokkaita tietoja Shopify Partnerina olemisen edellytyksistä.

Vaihe 2: Selvitä, miten voit ansaita tuloja

Voit ansaita tuloja Shopifyn Shopify Partner ‑ohjelman kautta monella eri tavalla. Voit saada tuloja luomalla kauppiaille Shopify-kauppoja ja myymällä sovelluksia tai teemoja. Voit myös ansaita tuloja Shopifyn kumppanuusohjelman kautta. Kun olet hakenut kumppanuusohjelmaan ja sinut on hyväksytty, voit ansaita viittaamalla asiakkaita Shopifylle yksilöllistä kumppanilinkkiäsi käyttämällä. Sinulle maksetaan kumppanin suosituspalkkio jokaisesta asiakkaasta, joka ottaa maksullisen Shopify-tilauksen käyttöön linkkisi kautta.

Tulojesi määrä riippuu siitä, mitä kehität, miten viittaat asiakkaita ja minkälaisille kauppiaille suosittelet Shopifyta. Muista tarkistaa, miten olet ansainnut tuloja Shopify Partnerina, jotta voit eritellä tuloja niiden ansainta-, lasku- ja maksutavan mukaan.

Vaihe 3: Liity yhteisöön

Shopify Partner ‑ohjelmalla on aktiivinen ja jäseniä tukeva yhteisö, johon voit päästä mukaan. Yhteisö on oikea paikka saada tietoa partnereilta kaikissa liiketoiminnan kasvuprosessin vaiheissa, saada teknisiä neuvoja ja apua sekä keskustella verkkokaupan viimeisimmistä trendeistä eri puolilla maailmaa ja samassa tilanteessa olevien kauppiaiden kanssa. Lisätietoja tavoista ottaa yhteyttä Shopifyhin ja Partner-yhteisöön, saat Partneri- ja kehittäjäyhteisön keskuksen kautta.

Shopify-yhteisön foorumi on verkkofoorumi, jossa Shopify Partnerit ovat aina valmiita osallistumaan ja tarjoamaan apuaan. Se on erinomainen kanava saman alan ammattilaisiin tutustumiseen, vertaiskäyttäjiltä oppimiseen ja yhteyden ottamiseen Shopify Partneritiimin jäseniin.

Voit pitää yhteyttä muihin Shopify-yhteistyökumppaneihin näiden kanavien kautta:

Vaihe 4: Lisää sivustollesi Shopify Partnerin brändäystä

Nyt kun olet Shopify Partner, voit kertoa asiasta asiakkaillesi. Lisää sivustollesi Shopify-brändäystä, jotta voit esitellä kumppanuutta ja rakentaa uskottavuutta ja luottamusta potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa.

Vaihe 5: Hyödynnä Shopify-yhteistyökumppanuuden edut

Shopify Partnerina saat pääsyn monenlaisiin etuihin, joista saattaa olla apua liiketoiminnan kasvattamisessa ja menestyksen löytämisessä. Alla olevassa koosteessa on materiaaleja, joita voit hyödyntää.

Testikaupat

Testikauppa on ilmainen Shopify-tili, joka sisältää kaikki Advanced-sopimuksemme ominaisuudet ja joitakin Shopify Plus -sopimuksemme ominaisuuksia (sekä rajoittamattomat kokeilujaksot). Voit käyttää testikauppaa testialustana sovelluksille tai teemoille, joiden parissa työskentelet tai kaupan määrittämiseen asiakkaalle.

Lue lisää testikauppojen käytöstä asiakirjasivulta.

Yhteistoimitilit

Yhteistoimitilien tilien avulla voit käyttää niitä kauppiaan kaupan osia, joiden parissa työskentelet, ilman että vaikutat kauppiaan henkilöstörajoitukseen. Yhteistoimitilien avulla sinulle voidaan myöntää pääsy vain niihin kaupan osiin, joihin sitä tarvitset, eikä pääsyä tarvitse myöntää koko kauppaan.

Lue lisää yhteistoimitileistä ja asiakkaiden olemassa olevien kauppojen käyttämisestä.

Pyydä tarvittaessa apua

Jos sinusta joskus tuntuu, että olet jumittunut paikoillesi matkallasi Shopify Partnerina, apua on helposti saatavana. Voit esittää kysymyksiä ja saada vastauksia seuraavilla tavoilla:

Vaihe 6: Päivitä portfoliosi

Luottamuksen rakentaminen potentiaalisiin asiakkaisiin tarkoittaa myös tekemäsi työn esittelemistä heille. Shopify Partnerina on todella tärkeää, että sinulla on ajan tasalla oleva portfolio, jota voit jakaa asiakkaillesi. Portfolioon kannattaa sisällyttää parhaita töitäsi, ja sen pitäisi kuvastaa työsi laatua, jota toimitat asiakkaillesi jatkossakin.

Seuraavat lähteet voivat auttaa sinua luomaan portfolion, joka erottuu edukseen:

Vaihe 7: Aloita tänään

Paras tapa päästä alkuun Shopify Partnerina on luoda testikauppa ja tutustua sen käyttöön. Sen avulla voit perehtyä sekä omaasi että asiakkaidesi tapaan käyttää Shopifyta, ja miten voit hyötyä sen käytöstä Shopify Partnerina.

Voit luoda testikaupan suoraan Partner Dashboardista. Lue lisää aiheesta tutustumalla kohtaan Testikauppojen luominen.