Asiakaskauppojen parissa työskenteleminen

Shopify Partnerina sinulla saattaa olla tarve käyttää asiakkaan kauppaa tiettyjen tehtävien suorittamiseen. Näin saattaa olla esimerkiksi, jos haluat tehdä muutoksia asiakkaan teemaan.

Jotta voit käyttää asiakkaan kauppaa, tarvitset jommankumman seuraavista tileistä:

• Yhteistoimitili (suositus): Yhteistoimitilit ovat oikea vaihtoehto, jos haluat käyttää asiakkaidesi kauppoja suoraan oman Partner Dashboardisi kautta tai Shopify-sovelluksen avulla. Yhteistoimitilit antavat sinulle pääsyn vain niihin kaupan osioihin, jotka asiakas haluaa sinun näkevän, eikä sinua lasketa mukaan kaupan henkilöstörajaan. Kaikki kaupat, joihin sinulla on pääsy yhteistoimitiliä käyttäen, on merkitty Partner Dashboardissa hallinnoiduiksi kaupoiksi. Katso, miten voit lähettää yhteistoimijapyynnön kauppiaalle.
  • Henkilöstötili: Jos sinun täytyy tehdä kaupassa jotain sellaisia toimia, joita yhteistoimitilillä ei voi tehdä, voit pyytää kauppiasta luomaan käyttöösi henkilöstötilin. Tällainen voisi olla esimerkiksi se, että sinun tarvitsee käyttää Shopify Adminia mobiililaitteellasi sovelluksen testaamiseksi.

Kauppiaan salasanan pyytäminen tai kauppiaan kirjautumistunnusten käyttäminen kauppaan pääsyssä on kiellettyä.

Voit muokata kauppaa Shopify Adminissa tai käytää kehitäjän työkaluja, kuten Shopify CLI:ta ja Shopify GitHub -integraatiota, kun haluat muokata kauppaasi paikallisilla työkaluilla.

Tällä sivulla

Seuraavat vaiheet