Werken aan winkels van klanten

Als Shopify Partner heb je misschien toegang tot de winkel van een klant om bepaalde taken uit te voeren. Je kunt bijvoorbeeld toegang krijgen tot de winkel van een klant om wijzigingen aan te brengen in hun thema.

Om toegang te krijgen tot de winkel van een klant, kun je een van de volgende accounts gebruiken:

• Samenwerkingsaccount (aanbevolen): je kunt samenwerkingsaccounts gebruiken om rechtstreeks toegang te krijgen tot de winkels van je klanten via je eigen Partner Dashboard. Samenwerkingsaccounts geven je alleen toegang tot de secties van een winkel die je klant wil dat je ziet, en tellen niet mee voor het medewerkerslimiet van een winkel. Winkels waar je toegang toe hebt met een samenwerkingsaccount worden in je Partner Dashboard gelabeld als beheerde winkels. Ontdek hoe je een samenwerkeraanvraag naar een merchant kunt verzenden.
  • Personeelsaccount:als je iets moet doen dat niet kan worden bereikt met een samenwerkingsaccount, kun je een merchant vragen een personeelsaccount aan te maken dat je kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als je toegang moet krijgen tot het Shopify-beheercentrum op een mobiel apparaat om een app te testen.

Het is verboden om een merchant om zijn wachtwoord te vragen of de inloggegevens van een merchant te gebruiken om toegang te krijgen tot zijn winkel.

Je kunt in het Shopify-beheercentrum aan de winkel van een merchant werken of ontwikkelaarstools gebruiken zoals Shopify CLI en de Shopify GitHub-integratie om in de winkel te werken met je lokale ontwikkelingstools.

Volgende stappen