Betaald worden

Als Shopify Partner hangt het omzetaandeel waarop u recht hebt af van uw bijdrage aan het Shopify-ecosysteem (uw activiteiten) en het Partner-programma waaraan u deelneemt. Het kan ook variëren op basis van uw locatie en de locatie van de handelaars waarmee u werkt. Zie Omzetaandeel van Shopify Partner voor meer informatie.

Hoe worden betalingen gedaan?

Het enige dat u nodig hebt, is een minimumtegoed van $ 25 en een actieve PayPal-rekening om betalingen van Shopify te ontvangen. Tegoeden voor partnerrekeningen worden verzameld en uitbetaald volgens het volgende schema:

• Voor alle tegoeden die zijn aangemaakt tussen de eerste tot en met de vijftiende van de maand, vindt de uitbetaling vijf werkdagen na de vijftiende dag van de maand plaats.
  • Voor alle tegoeden die zijn aangemaakt van de 16e tot en met de laatste dag van de maand vindt de uitbetaling vijf werkdagen na de laatste dag van de maand plaats.

En maak u geen zorgen: het totale bedrag aan inkomsten en het aantal klanten dat u verzamelt, zijn niet beperkt. Wij zien het als volgt: als u verdient, verdienen wij ook.

Uw inkomsten volgen

Vanaf de pagina Uitbetalingen in uw Partner Dashboard kunt u de verschillende inkomstenbronnen volgen die u als Shopify-partner ontvangt. Uw betalingen van Shopify worden aan u overgemaakt in reguliere uitbetalingen, die verschijnen als uitbetalingsperioden in de tabel Uitbetalingsgeschiedenis. U kunt de totalen voor elk omzettype bekijken in de kolommen die daar worden weergegeven. Klik op het datumbereik in de kolom Uitbetalingsperiode voor meer informatie over wat is inbegrepen in een uitbetaling.

Een uitbetaling bekijken

In de tabel Betalingsgeschiedenis vindt u gedetailleerde informatie over de bronnen van inkomsten die bij elke uitbetaling worden vermeld.

Stappen:

1. Klik vanuit uw Partner Dashboard op Uitbetalingen.
  2. Klik in de tabel Betalingsgeschiedenis op een datumbereik in de kolom Uitbetalingsperiode.
  3. Klik op Overgedragen winkels of Affiliate-winkels als u betalingen wilt bekijken op basis van het type winkels dat aan de omzet is gekoppeld.

Exporteer uw uitbetalingen

U kunt een record van uw betalingen exporteren naar een CSV-bestand.

Stappen:

1. Klik vanuit uw Partner Dashboard op Uitbetalingen.
  2. Klik op Betalingen exporteren als CSV als u een record van alle ontvangen betalingen wilt exporteren.
  3. Klik op het datumbereik voor de gewenste periode en daarna op Uitbetalingen exporteren als CSV als u een record wil exporteren van de uitbetalingen die zijn opgenomen in een specifieke uitbetalingsperiode.

Betalingsgeschillen

Neem contact op met Partner-ondersteuning voor meer informatie als u van mening bent dat het bedrag aan inkomsten dat u heeft ontvangen te hoog of te laag is. We zullen uw bericht bekijken en doen wat we kunnen om het probleem op te lossen.