Betaald worden

Als Shopify Partner hangt het omzetaandeel waarop u recht hebt af van uw bijdrage aan het Shopify-ecosysteem (uw activiteiten) en het Partner-programma waaraan u deelneemt. Het kan ook variëren op basis van uw locatie en de locatie van de handelaars waarmee u werkt. Zie Omzetaandeel van Shopify Partner voor meer informatie.

Hoe worden betalingen gedaan?

Het enige dat u nodig hebt, is een minimumtegoed van $ 25 en een actieve PayPal-rekening om betalingen van Shopify te ontvangen. Tegoeden voor partnerrekeningen worden verzameld en uitbetaald volgens het volgende schema:

• Voor alle tegoeden die zijn aangemaakt tussen de eerste tot en met de vijftiende van de maand, vindt de uitbetaling vijf werkdagen na de vijftiende dag van de maand plaats.
  • Voor alle tegoeden die zijn aangemaakt van de 16e tot en met de laatste dag van de maand vindt de uitbetaling vijf werkdagen na de laatste dag van de maand plaats.

En maak u geen zorgen: het totale bedrag aan inkomsten en het aantal klanten dat u verzamelt, zijn niet beperkt. Wij zien het als volgt: als u verdient, verdienen wij ook.

Je inkomsten volgen

Vanaf de pagina Uitbetalingen in je partnerdashboard kan je de verschillende inkomstenbronnen volgen die je als Shopify-partner ontvangt. Je betalingen van Shopify worden aan je overgemaakt in reguliere uitbetalingen, die verschijnen als uitbetalingsperioden in de tabel Uitbetalingsgeschiedenis. Je kan de totalen voor elk omzettype bekijken in de kolommen die daar worden weergegeven. Klik op het datumbereik in de kolom Uitbetalingsperiode voor meer informatie over wat is inbegrepen in een uitbetaling.

Een uitbetaling bekijken

In de tabel Betalingsgeschiedenis vind je gedetailleerde informatie over de bronnen van inkomsten die bij elke uitbetaling worden vermeld.

Stappen:

1. Klik vanuit je Partner-dashboard op Uitbetalingen.
  2. Klik in de tabel Betalingsgeschiedenis op een datumbereik in de kolom Uitbetalingsperiode.
  3. Als je betalingen wil bekijken op basis van het type winkels dat aan de omzet is gekoppeld, klik je op Overgedragen winkels of Affiliate-winkels.

Exporteer je uitbetalingen

Je kan een record van je betalingen exporteren naar een CSV-bestand.

Stappen:

1. Klik vanuit je Partner-dashboard op Uitbetalingen.
  2. Als je een record van alle ontvangen betalingen wil exporteren, klik je op Betalingen exporteren als CSV.
  3. Als je een record wil exporteren van de uitbetalingen die zijn opgenomen in een specifieke uitbetalingsperiode, klik je op het datumbereik voor de gewenste periode en daarna op Uitbetalingen exporteren als CSV.

Betalingsgeschillen

Als je van mening bent dat het bedrag aan inkomsten dat je hebt ontvangen te hoog of te laag is, neemt je contact op met Partner-ondersteuning voor meer informatie. We zullen je bericht bekijken en doen wat we kunnen om het probleem op te lossen.