Koopknop

Je kunt het Koopknop-verkoopkanaal gebruiken om koopknoppen te maken. Koopknoppen zijn gekoppeld aan uw Shopify-kassa, zodat u producten op websites en in blogberichten kunt verkopen of een kassalink kunt maken die u naar klanten kunt sturen in e-mailberichten of op sociale media. Je kunt bestellingen via koopknoppen volgen vanuit uw Shopify-beheerder, ongeacht waar u verkoopt.

Het Koopknop-verkoopkanaal is opgenomen in alle Shopify-abonnementen.

In deze sectie

* Het koop-knop verkoopkanaal toevoegen * Een koopknop of ingesloten collectie toevoegen aan je website * Code voor de koopknop toevoegen aan HTML * Een koopknop of ingesloten winkelwagen bewerken of verwijderen * Veelgestelde vragen over de Koopknop