Verkopen via een online winkel

Het verkoopkanaal Online winkel is de online locatie van uw bedrijf. Met dit kanaal kunt u webpagina's maken, een blog publiceren en uw producten verkopen met aantrekkelijke, responsieve thema's en een eigen domeinnaam. Je moet een Shopify Basic-abonnement of hoger hebben om te kunnen verkopen via een online winkel. Als Shopify nieuw voor u is, ontdek dan hoe u aan de slag kunt.

Uw bedrijf laten groeien: hebt u al een website die u in een online winkel wilt omzetten? Gebruik het verkoopkanaal Koopknop om een insluitcode te maken om uw producten te kunnen verkopen vanaf elke online locatie.

In deze sectie

* Uw online winkel opzetten * Menu's en links * Pagina's * Blogs * Dynamische checkout knoppen * Voorkeuren voor uw online winkel instellen * Bestanden naar uw website uploaden * Sluiten tijdens vakanties * Zoeken in uw winkel * Back-ups en duplicatie