Shopify Balance ‑tilin hallinnointi

Shopify Balance ‑sivulla voit tarkastella tilitoimintaasi, katsoa tiliotteita ja siirtää varoja.

Saat lisätietoja Shopify Balance ‑kortista korttisi hallinnointia koskevassa osiossa. Saat lisätietoja palkinto-ohjelmasta Shopify Balance ‑palkintoja koskevassa osiossa.

Shopify ei veloita Balance-kortin käytöstä, mutta käteisautomaatit voivat veloittaa maksuja. Lue lisää maksuista tutustumalla käyttöehtoihin.

Shopify Balance ‑tilin edellytykset

Shopify Balance -tilit eivät ole kaikkien kauppiaiden käytettävissä. Jotta voit avata Shopify Balance -tilin, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• kauppasi sijaitsee Yhdysvalloissa tai Puerto Ricossa (muita Yhdysvaltain alueita ei tueta)
  • olet ottanut Shopify Paymentsin käyttöösi tai rekisteröitynyt Balanceen rekisteröityessäsi Shopify Paymentsiin
  • oltava voimassa oleva yhdysvaltalainen henkilötunnus (eli SSN-numero)
  • sinulla on yksi tilin omistaja Shopify Paymentsissä (sinulla voi olla kumppanuuksia)
  • käytössäsi on oltava jokin muu Shopifyn sopimus kuin Shopify Plus.

Tilin määrittäminen

Jos olet oikeutettu Shopify Balance -tiliin, voit määrittää tilisi seuraavien ohjeiden avulla.

Vaiheet

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Avaa tili.

3. Tarkista Shopify Payments ‑tietosi ja klikkaa sitten Vahvista.

4. Syötä SSN-numerosi ja matkapuhelinnumerosi ja klikkaa sitten Vahvista.

5. Vahvista valintaruutujen avulla, että hyväksyt Shopify Balance -tilisopimuksen ja Shopify Balance -korttisopimuksen, mukaan lukien rahoituslaitosyhteistyökumppanien tietosuojakäytännöt ja sähköisen allekirjoituksen ilmoituksen. Valitse sitten Avaa tili.

Kun olet määrittänyt Shopify Balance -tilisi, se yhdistetään Shopify Payments -tiliisi. Maksusi ja Shopify Capitalin kautta saamasi rahoitus talletetaan Shopify Balance -tilillesi.

Oman tilin ylläpito

Kun olet määrittänyt tilisi, voit suorittaa mitä tahansa hallinnointitehtäviä Shopify Balance ‑sivulta.

Shopify Balance ‑tilitietojen tarkasteleminen

Voit tarkastella tili- ja reititysnumeroasi.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Hallinnoi tiliä.

3. Klikkaa Näytä tiedot.

Turvallisuussyistä saatat saada kehotteen todentaa tilisi uudelleen.

Shopify Balance ‑tiliotteiden tarkasteleminen

Voit tarkastella kuukausittaisia tiliotteitasi.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Tilin toiminta -kortissa Näytä tiliotteet.

3. Valitse tarkasteltava tiliote. Tiliote avautuu uudelle välilehdelle.

Maksujen vastaanottaminen Shopify Balance -tilin avulla

Kun rekisteröit uuden Shopify Balance -tilin, se määritetään automaattisesti Shopify Payments -maksutiliksi. Balance-tilin avulla voit vastaanottaa Shopify Payments -tuloja jo yhden arkipäivän kuluttua tapahtuman käsittelypäivästä. Arkipäivät eivät sisällä viikonloppuja tai Yhdysvaltain vapaapäiviä.

Maksutilisi vaihtaminen

Voit muuttaa milloin tahansa tiliäsi, jonne Shopify Payments -tulosi talletetaan.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Shopify Balance -sivulla Hallinnoi tiliä.

3. Klikkaa Shopify Balance -sivulla Muuta maksutiliä.

4. Anna Vahvista vanha pankkitili -kohdassa Shopify Balance -tilitiedot.

5. Anna uudet tilitiedot ja klikkaa Tallenna.

6. Valitse tilisi vaihtamisen syy ja klikkaa Vahvista.

7. Klikkaa Valmis.

Yhteyden muodostaminen kolmannen osapuolen sovelluksiin

Plaid-integraatiomme kautta voit yhdistää Shopify Balance -tilisi kolmannen osapuolen sovelluksiin, kuten Venmoon tai Wiseen, jotta voit hyödyntää tiliäsi entistäkin monipuolisemmin esimerkiksi lähettämällä rahaa, suorittamalla maksuja suoraan myyjille ja seuraamalla kuluja. Lisätietoja siitä, mihin kolmannen osapuolen sovelluksiin voit muodostaa yhteyden, saat Plaid-sovelluksen sivulta.

Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään kolmannen osapuolen sovellukseen ja määritä maksutapa ohjeita noudattamalla.
  2. Lisää pankki ja vahvista tilisi välittömästi kirjautumalla sisään.
  3. Valitse Shopify Balance -tili.
  4. Kirjaudu sisään Shopify-kauppaasi kirjautumisnäytöstä.
  5. Yhdistä tilisi kolmannen osapuolen sovelluksessa ohjeita noudattamalla.

Alhaisen saldon varoituksien käyttöön ottaminen

Kun olet aktivoinut alhaisen saldon varoitukset, sinulle lähetetään sähköpostiviesti, kun tilisi saldo laskee ennalta asetetun arvon alle. Oletusarvo on 100.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Shopify Balance -sivulla Hallinnoi tiliä.

3. Klikkaa Ilmoitukset-kohdassa valintapainiketta, jos haluat ottaa alhaisen saldon varoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä.

4. Valinnainen: Klikkaa Muuta summaa, jos haluat muuttaa tilin saldomäärään, joka käynnistää alhaisen saldon varoituksen.

Kassavirtatiedot

Kassavirtatietojen peittokuva näyttää kassavirran yhdellä silmäyksellä viimeisen kahden kuukauden ajalta. Voit verrata tuloja kuluihin nähdäksesi, ansaitsetko vai menetätkö rahaa. Kassavirtatiedoissa kulusi jaetaan viiteen merkittävimpään kululuokkaan, jotta voit varmistaa, että rahasi kuluvat oikeisiin kohteisiin. Voit myös tarkastella kokonaissummaa tulevassa Shopify-laskussasi.

Saat tarkemman yleiskuvan kauppasi taloudesta kohdasta Raha-asioiden yleiskatsaus.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Kassavirta tässä kuussa -kohdassa Näytä kaikki tiedot.