Shopify Balance ‑tilin hallinnointi

Shopify Balance ‑sivulla voit tarkastella tilitoimintaasi, katsoa tiliotteita ja siirtää varoja.

Katso lisätietoja Shopify Balance ‑kortista korttisi hallinnointia koskevasta osiosta. Lisätietoja palkinto-ohjelmasta saat kohdasta Shopify Balance ‑palkinnot.

Shopify Balance ‑tilin edellytykset

Shopify Balance ‑tilit ovat tällä hetkellä varhaisen pääsyn vaiheessa, eivätkä ne ole kaikkien kauppiaiden käytettävissä. Jos olet oikeutettu tilin käyttöön, saat sähköpostitse kutsun liittyä Shopify Balanceen. Jotta voit avata Shopify Balance ‑tilin, sinulla on

• oltava Yhdysvalloissa sijaitseva kauppa
  • oltava voimassa oleva yhdysvaltalainen henkilötunnus (eli SSN-numero)
  • oltava käytössä matkapuhelin, jolla voi vastaanottaa tekstiviestejä
  • oltava Shopify Payments ‑palvelu aktivoituna

Tilin määrittäminen

Jos sinut on valittu mukaan Shopify Balancen varhaisen pääsyn vaiheeseen, määritä tilisi noudattamalla seuraavia ohjeita.

Vaiheet

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässäsi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Avaa tili.

3. Tarkista Shopify Payments ‑tietosi ja klikkaa sitten Vahvista.

4. Syötä SSN-numerosi ja matkapuhelinnumerosi ja klikkaa sitten Vahvista.

5. Vahvista valintaruutujen avulla, että hyväksyt Shopify Balance -tilisopimuksen ja Shopify Balance -korttisopimuksen, mukaan lukien rahoituslaitosyhteistyökumppanien tietosuojakäytännöt ja sähköisen allekirjoituksen ilmoituksen. Valitse sitten Avaa tili.

Kun olet määrittänyt Shopify Balance -tilisi, se yhdistetään Shopify Payments -tiliisi. Maksusi ja Shopify Capitalin kautta saamasi rahoitus talletetaan Shopify Balance -tilillesi.

Oman tilin ylläpito

Kun olet määrittänyt tilisi, voit suorittaa mitä tahansa hallinnointitehtäviä Shopify Balance ‑sivulta.

Shopify Balance ‑tilitietojen tarkasteleminen

Voit tarkastella tili- ja reititysnumeroasi.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässäsi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Hallinnoi tiliä.

3. Klikkaa Näytä tiedot.

Turvallisuussyistä saatat saada kehotteen todentaa tilisi uudelleen.

Shopify Balance ‑tiliotteiden tarkasteleminen

Voit tarkastella tiliotteitasi viimeisten 12 kuukauden ajalta.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässäsi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa tilinumeroasi ja valitse sitten Lataa kuukausittaiset tiliotteet.

3. Klikkaa ladattavan kuukausitiliotteen vierestä Lataa PDF.

Shopify Balance -tilin maksutapahtumia koskevat rajoitukset

Shopify Balance -tililläsi on päivittäiset käyttörajat erilaisille maksutapahtumille. Päivittäiset käyttörajat nollataan keskiyöllä UTC-aikaa. Päivän tai kuukauden aikana tehtyjen maksutapahtumien määrää ei kuitenkaan ole rajoitettu.

Shopify Balancen päivittäiset maksutapahtumia koskevat rajoitukset tapahtumatyypin mukaan.
Tapahtumatyyppi Päiväkohtainen raja
Käteisnostot 1 000,00
Kortin käyttö 30 000,00
Lähtevät ACH-siirrot 50 000,00

Varojen siirtäminen Shopify Balance ‑tilillesi tai Shopify Balance ‑tililtäsi

Siirrot lähetetään välittömästi, mutta toimitus voi kestää jopa kolme arkipäivää. Tällä hetkellä voit siirtää varoja vain Yhdysvaltain dollareina.

Varojen siirtäminen Shopify Balance ‑tilillesi

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässäsi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Siirrä rahaa.

3. Kopioi Shopify Balance -tilisi tiedot klikkaamalla leikepöytäkuvaketta Lisää varoja Balanceen -kohdassa.

4. Kirjaudu sisään olemassa olevalle yrityksesi pankkitilille tai henkilökohtaiselle pankkitilillesi, josta haluat nostaa rahaa.

5. Suorita pankin normaali prosessi rahojen siirtämiseksi pankista Shopify Balance -tilisi tietoja käyttämällä.

Varojen siirtäminen Shopify Balance ‑tililtä

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässäsi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Siirrä rahaa.

3. Syötä siirron tiedot kohdassa Siirrä varoja Balancesta.

4. Valinnainen: Luo uusi maksusaaja klikkaamalla Lisää tili. Sinulla on oltava maksunsaajan tilinumero ja reititysnumero, jotta voit siirtää varoja.

5. Valinnainen: Syötä kuvaus. Kuvaus näkyy vastaanottajan tilillä.

6. Klikkaa Seuraava.

7. Vahvista, että tiedot ovat oikein, ja klikkaa sitten Siirrä varat.

Turvallisuussyistä saatat saada kehotteen todentaa tilisi uudelleen.

Maksutilisi vaihtaminen

Voit muuttaa milloin tahansa tiliäsi, jonne Shopify Payments -tulosi talletetaan.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässäsi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Shopify Balance -sivulla Hallinnoi tiliä.

3. Klikkaa Shopify Balance -sivulla Muuta maksutiliä.

4. Anna Vahvista vanha pankkitili -kohdassa Shopify Balance -tilitiedot.

5. Anna uudet tilitiedot ja klikkaa Tallenna.

6. Valitse tilisi vaihtamisen syy ja klikkaa Vahvista.

7. Klikkaa Valmis.

Kassavirtatiedot

Kassavirtatietojen peittokuva näyttää kassavirran yhdellä silmäyksellä viimeisen kahden kuukauden ajalta. Voit verrata tuloja kuluihin nähdäksesi, ansaitsetko vai menetätkö rahaa. Kassavirtatiedoissa kulusi jaetaan viiteen merkittävimpään kululuokkaan, jotta voit varmistaa, että rahasi kuluvat oikeisiin kohteisiin. Voit myös tarkastella kokonaissummaa tulevassa Shopify-laskussasi.

Saat tarkemman yleiskuvan kauppasi taloudesta kohdasta Raha-asioiden yleiskatsaus.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässäsi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Kassavirta tässä kuussa -kohdassa Näytä kaikki tiedot.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?