Shopify Balance -tilin tapahtumien hallinnointi

Shopify Balance avulla voit siirtää varoja, tarkastella tilisi tapahtumia koskevia rajoituksia ja viedä tapahtumia kirjanpito-ohjelmistoosi Shopify Administa.

Saat lisätietoja Shopify Balance ‑tilistä tutustumalla tilisi hallinnointiin. Saat lisätietoja Shopify Balance ‑kortista tutustumalla korttisi hallintaan. Saat lisätietoja palkinto-ohjelmasta tutustumalla Shopify Balance ‑palkintoihin.

Shopify Balance -tilin maksutapahtumia koskevat rajoitukset

Shopify Balance -tililläsi on päiväkohtaiset käyttörajat eri tapahtumatyypeille. Päiväkohtaiset käyttörajat nollataan keskiyöllä UTC-aikaa. Päivittäiset rajoitukset perustuvat valtuutuspäivään, eivät käsittelypäivään. Jos esimerkiksi valtuutat tapahtuman maanantaina, mutta se käsitellään tiistaina, tapahtuma huomioidaan maanantain päivittäisessä rajoituksessa.

Päivittäisiin käteisnostorajoihin sisältyy kaikki automaattien palvelumaksut, joita voidaan veloittaa käteisnostojen yhteydessä. Jos jäljellä oleva päivittäinen käteisnostorajasi on esimerkiksi 200 Yhdysvaltain dollaria ja automaatin palvelumaksujen summa on 3 USD, voit nostaa käteistä korkeintaan 197 USD.

Jokaisella Shopify Balance ‑kortilla on oma käyttörajansa. Tämä koskee sekä fyysisiä että virtuaalisia kortteja. Jos esimerkiksi tapahtumaraja on 5 000 USD, voit käyttää fyysisellä kortillasi 5 000 USD ja virtuaalikortillasi 5 000 USD.

Tapahtumarajojen tarkasteleminen

Voit tarkastella Balance-kortin ostoja ja käteisnostoja koskevia rajoja.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Hallinnoi kortteja tai Hallinnoi tiliä.

3. Klikkaa Kortinhallinta-kohdassa korttia, jota haluat tarkastella.

Siirtorajojen tarkasteleminen

Voit tarkastella Balance-tilin rahasiirtojen rajoja.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Siirrä rahaa.

Päiväkohtainen käyttörajasi näkyy Summa-kohdan alapuolella.

Varojen siirtäminen Shopify Balance ‑tilillesi tai Shopify Balance ‑tililtäsi

Siirrot lähetetään välittömästi, mutta toimitus voi kestää jopa kolme arkipäivää. Näet jäljellä olevan päivittäisen siirtorajan Siirrä rahaa -sivulla. Voit tällä hetkellä siirtää varoja vain Yhdysvaltain dollareina.

Varojen siirtäminen Shopify Balance ‑tilillesi

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Siirrä rahaa.

3. Valinnainen: Kopioi Shopify Balance -tilisi tiedot klikkaamalla leikepöytäkuvaketta Lisää varoja Balanceen -kohdassa.

4. Kirjaudu sisään olemassa olevalle yrityksesi pankkitilille tai henkilökohtaiselle pankkitilillesi, josta haluat nostaa rahaa.

5. Suorita pankin normaali prosessi rahojen siirtämiseksi pankista Shopify Balance -tilisi tietoja käyttämällä.

Varojen siirtäminen Shopify Balance ‑tililtä

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Siirrä rahaa.

3. Syötä siirron tiedot kohdassa Siirrä varoja Balancesta.

4. Valinnainen: Luo uusi maksusaaja klikkaamalla Lisää tili. Sinulla on oltava maksunsaajan tilinumero ja reititysnumero, jotta voit siirtää varoja.

5. Valinnainen: Syötä kuvaus. Kuvaus näkyy vastaanottajan tilillä.

6. Klikkaa Seuraava.

7. Vahvista, että tiedot ovat oikein, ja klikkaa sitten Siirrä varat.

Turvallisuussyistä saatat saada kehotteen todentaa tilisi uudelleen.

Tapahtumien vieminen

Voit viedä julkaistut Shopify Balance -tilin tapahtumat CSV-tiedostoon, jotta voit käyttää tietoja kirjanpito-ohjelmistossa. Odottavia tapahtumia ei viedä.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Tilin toiminta -kortissa Vie.

3. Valitse vietävä päivämääräalue.

4. Klikkaa Vie CSV-tiedostona.

CSV-tiedostossa on seuraavat sarakkeet, kun viet tapahtumia:

Vietyä tapahtumaa koskevan CSV-tiedoston sarakkeet
Ehto Määritelmä
transaction_date Tapahtuman valtuutuspäivä. Tapahtuman käsittelemiseen tarvittavan ajan vuoksi tämä päivämäärä voi olla eri kuin tapahtuman suorituspäivä.
posted_at Tapahtuman suorituspäivä. Tapahtuman käsittelemiseen tarvittavan ajan vuoksi tämä päivämäärä voi olla eri kuin tapahtuman valtuutuspäivä. Odottavia tapahtumia ei näytetä.
kuvaus Lyhyt kuvaus tapahtumasta.
amount Tapahtuman arvo. Negatiiviset arvot kuvaavat tililtäsi lähtevää rahaa. Positiiviset arvot kuvaavat tilillesi tulevaa rahaa.