Shopify Balance -tilin tapahtumien hallinnointi

Shopify Balance avulla voit siirtää varoja, tarkastella tilisi tapahtumia koskevia rajoituksia ja viedä tapahtumia kirjanpito-ohjelmistoosi Shopify Administa.

Saat lisätietoja Shopify Balance ‑tilistä tutustumalla tilisi hallinnointiin. Saat lisätietoja Shopify Balance ‑kortista tutustumalla korttisi hallintaan. Saat lisätietoja palkinto-ohjelmasta tutustumalla Shopify Balance ‑palkintoihin.

Shopify Balance -tilin maksutapahtumia koskevat rajoitukset

Shopify Balance -tililläsi on päiväkohtaiset käyttörajat eri tapahtumatyypeille. Päiväkohtaiset käyttörajat nollataan keskiyöllä UTC-aikaa. Päivittäiset rajoitukset perustuvat valtuutuspäivään, eivät käsittelypäivään. Jos esimerkiksi valtuutat tapahtuman maanantaina, mutta se käsitellään tiistaina, tapahtuma huomioidaan maanantain päivittäisessä rajoituksessa.

Päivittäisiin käteisnostorajoihin sisältyy kaikki automaattien palvelumaksut, joita voidaan veloittaa käteisnostojen yhteydessä. Jos jäljellä oleva päivittäinen käteisnostorajasi on esimerkiksi 200 Yhdysvaltain dollaria ja automaatin palvelumaksujen summa on 3 USD, voit nostaa käteistä korkeintaan 197 USD.

Jokaisella Shopify Balance ‑kortilla on oma käyttörajansa. Tämä koskee sekä fyysisiä että virtuaalisia kortteja. Jos esimerkiksi tapahtumaraja on 5 000 USD, voit käyttää fyysisellä kortillasi 5 000 USD ja virtuaalikortillasi 5 000 USD.

Tapahtumarajojen tarkasteleminen

Voit tarkastella Balance-kortin ostoja ja käteisnostoja koskevia rajoja. Päiväkohtaiset rajat eivät ole käytettävissä luoton yhteydessä, ja ne koskevat vain tililläsi olevia varoja.

Siirtorajojen tarkasteleminen

Voit tarkastella Balance-tilin rahasiirtojen rajoja.

Tee näin:

Varojen siirtäminen Shopify Balance ‑tilillesi tai Shopify Balance ‑tililtäsi

Siirrot lähetetään välittömästi, mutta toimitus voi kestää jopa kolme arkipäivää. Näet jäljellä olevan päivittäisen siirtorajan Siirrä rahaa -sivulla. Voit tällä hetkellä siirtää varoja vain Yhdysvaltain dollareina.

Varojen siirtäminen Shopify Balance ‑tilillesi

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Siirrä rahaa.

3. Valinnainen: Kopioi Shopify Balance -tilisi tiedot klikkaamalla leikepöytäkuvaketta Lisää varoja Balanceen -kohdassa.

4. Kirjaudu sisään olemassa olevalle yrityksesi pankkitilille tai henkilökohtaiselle pankkitilillesi, josta haluat nostaa rahaa.

5. Suorita pankin normaali prosessi rahojen siirtämiseksi pankista Shopify Balance -tilisi tietoja käyttämällä.

Varojen siirtäminen yhdistetyltä pankkitililtä

Voit siirtää varoja pankkitililtä, jonka olet yhdistänyt Plaid-integraation kautta. Varat siirtyvät Balance-tilillesi neljän arkipäivän kuluessa.

Jos pankkitililläsi ei ole riittävästi rahaa, siirto saattaa epäonnistua tai pankkisi saattaa veloittaa maksun, jos pankkitilisi ylittyy. Epäonnistuneet tapahtumat eivät näy Balance-tililläsi.

Varojen siirtäminen Shopify Balance ‑tililtä

Siirrot lähetetään välittömästi, mutta niiden toimittaminen voi kestää jopa kolme arkipäivää. Näet jäljellä olevan päivittäisen siirtorajan Siirrä rahaa -sivulla. Tällä hetkellä voit siirtää varoja vain Yhdysvaltain dollareissa.

Turvallisuussyistä saatat saada kehotteen todentaa tilisi uudelleen.

PayPal-maksujesi siirtäminen Shopify Balanceen

Jos saat maksut PayPaliin, voit siirtää ne automaattisesti saldo-tilillesi ja näin hallinnoida maksuja samasta paikasta.

Tee näin:

1. Kirjaudu sisään PayPal-yritystilillesi.
  2. Siirry PayPal-tilisi Lompakko-osioon.
  3. Klikkaa kohtaa Linkitä pankki tai Valitse pankki.
  4. Kirjoita Hae pankkia -kenttään muutama kirjain (esimerkiksi abc).
  5. Kun Emme löytäneet pankkiasi -viesti tulee näkyviin, klikkaa kohtaa Anna pankkitietosi.
  6. Anna Balance-tilisi reititys- ja tilinumerot.Löydät tilisi tiedot Balance-tililtäsi.Kun annat tietosi, Balance-tilisi näkyy nimellä Evolve Bank & Trust, joka tarjoaa Shopify Balancen pankkipalvelut.
  7. Vahvista pankkitilisi noudattamalla ohjeita. PayPal pyytää sinua vahvistamaan Balance-tilillesi lähetetyt kaksi pientä talletusta.
  8. Kun olet vahvistanut tilisi, siirry PayPal-yritystilillesi, ota automaattiset siirrot käyttöön ja valitse pankiksi Evolve Bank & Trust. Voit valita, kuinka usein haluat PayPal-tulosi siirrettävän Balance-tilillesi.

Tapahtumien vieminen

Voit viedä julkaistut Shopify Balance -tilin tapahtumat CSV-tiedostoon, jotta voit käyttää tietoja kirjanpito-ohjelmistossa. Odottavia tapahtumia ei viedä.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Tilin toiminta -kortissa Vie.

3. Valitse vietävä päivämääräalue.

4. Klikkaa Vie CSV-tiedostona.

CSV-tiedostossa on seuraavat sarakkeet, kun viet tapahtumia:

Vietyä tapahtumaa koskevan CSV-tiedoston sarakkeet
Ehto Määritelmä
transaction_date Tapahtuman valtuutuspäivä. Tapahtuman käsittelemiseen tarvittavan ajan vuoksi tämä päivämäärä voi olla eri kuin tapahtuman suorituspäivä.
posted_at Tapahtuman suorituspäivä. Tapahtuman käsittelemiseen tarvittavan ajan vuoksi tämä päivämäärä voi olla eri kuin tapahtuman valtuutuspäivä. Odottavia tapahtumia ei näytetä.
kuvaus Lyhyt kuvaus tapahtumasta.
amount Tapahtuman arvo. Negatiiviset arvot kuvaavat tililtäsi lähtevää rahaa. Positiiviset arvot kuvaavat tilillesi tulevaa rahaa.