Tukkumyynti

Shopifyn avulla voit myydä tuotteitasi tukkukauppana muille yrityksille. Voit myydä Handshake-markkinapaikalla tai luoda erillisen, salasanalla suojatun kauppapaikan. Valitse vaihtoehto, joka sopii tukkukauppasi kokoon ja monimutkaisuuteen.

Myynti Handshake-markkinapaikalla

Handshake-myyntikanavan avulla voit myydä Handshake-markkinapaikalla. Handshake-markkinapaikka on tukkukaupan markkinapaikka, joka yhdistää hyväksytyt tukkukauppaa tekevät Shopify-kauppiaat vähittäiskauppiaiden kanssa.

Sinun täytyy hakea pääsyä Handshake-markkinapaikan myyjäksi. Jos hakemuksesi hyväksytään, voit asentaa Handshake-myyntikanavan Shopify-ylläpitäjääsi ja listata tukkukauppasi ja -tuotteesi Handshake-markkinapaikkaan. Lue lisää myymisestä Handshake-markkinapaikalla.

Luo erillinen, salasanalla suojattu kauppapaikka

Voit lisätä tukkumyyntikanavan Shopify adminiisi luodaksesi erillisen, salasanalla suojatun kauppakeskuksen, joka on verkkokauppasi laajennus. Voit tarjota mukautettua hinnoittelua tukkuasiakkaillesi ja käsitellä tukkutilauksia nykyisen kauppasi Shopify admin -paneelissa.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?