Kaupan asetusten perustiedot

Ennen kuin aloitat työn, keskustele asiakkaasi kanssa hänen kauppaa koskevasta näkemystä. Voit luoda peruskaupan tai pidemmälle kehitetyn kaupan asiakkaan tavoitteiden ja tarpeiden mukaan. Varmista, että ymmärrät täysin, mitä asiakkaasi haluaa.

Kun olet valmis aloittamaan kaupan rakentamisen, noudata yleistä kauppiaiden toimintalistaa, jonka avulla voit varmistaa, että olet tehnyt kaikki perusasiat.

Seuraavassa on muutamia seikkoja, joilla voit lisätä kauppasi arvoa:

• Siirrä asiakkaasi tuote-, asiakas- ja tilausdata toiselta alustalta.
  • Lisää useita tuotteita yhdellä kertaa tuomalla ne CSV-tiedostoa käyttämällä.
  • Mukauta teemaa. Voit lisätä arvoa yhteen ilmaiseen teemaan mukauttamalla sitä.
  • Osta verkkotunnus Shopifysta. Voit parantaa kauppasi tuotemerkkiä mukautettua verkkotunnusta käyttämällä.
  • Luo sivuja, jotka kuvaavat kauppaa. Yleisiä sivutyyppejä ovat esimerkiksi Tietoa meistä, yhteystiedot, usein kysyttyä, palautuskäytäntö, toimitus, tietosuoja ja paljon muuta.
  • Kehitä asiakkaan tuotteista laadukkaita kuvia tekemällä tämän kanssa yhteistyötä. Tarkastele Shopifyn kuvien luomista ja lataamista koskevia vinkkejä.
  • Tarkista asiakkaan veroasetukset tai auta häntä ottamaan yhteyttä asianmukaiseen veroasiantuntijaan. Monien kauppiaiden täytyy periä myynnistä veroja ja ilmoittaa ja palauttaa ne myöhemmin valtiolle.
  • Lisää sovelluksia Shopify App Storesta. Sovellusten avulla voit nopeasti laajentaa asiakkaasi kaupan toimintoja.

Vinkki: Jos haluat saada lisäideoita, jotka auttavat asiakkaitasi suhtautumaan oikein covid-19-taudin leviämistä rajoittaviin toimenpiteisiin, katso kohtaa resursseja yrityksille, joihin covid-19-tauti on vaikuttanut. Voit esimerkiksi auttaa asiakasta määrittämään tuotteelle haun kadunvarsikaupasta.

Tällä sivulla

Lisää oppimisresursseja

Seuraava: kaupan omistusoikeuden siirtäminen asiakkaalle