Testikaupan luominen

Ennen kuin voit luoda testikaupan, sinulla täytyy olla Shopify-yhteistyökumppanitili.

Toimintovaiheet:

1. Kirjaudu Partner Dashboardiin.
  2. Klikkaa Kaupat.
  3. Klikkaa Lisää kauppa.
  4. Valitse Kaupan tyyppi -kohdasta Testikauppa.
  5. Kirjoita Kirjautumistiedot-osioon kaupan nimi ja salasana, jota voit käyttää sisäänkirjautumiseen. Oletusarvoisesti käyttäjätunnuksena käytetään Partner Dashboardiin yhdistettyä sähköpostiosoitetta, mutta voit muuttaa sitä halutessasi.
  6. Anna Kaupan sähköpostiosoite -osiossa asiakkaasi sähköpostiosoite.
  7. Valitse Kaupan tarkoitus -osiossa Rakenna asiakkaalle uusi kauppa.
  8. Klikkaa Tallenna.

Kun olet saanut testikaupan valmiiksi, voit luovuttaa sen asiakkaalle tai arkistoida sen.

Seuraava: Lisätietoja Shopify-kaupan määritystä koskevista perusasioista