Testikaupan luominen

Ennen kuin voit luoda testikaupan, sinulla täytyy olla Shopify-yhteistyökumppanitili.

Vaiheet:

1. Klikkaa Partner Dashboardissa valintaa Kaupat.
  2. Valitse Lisää kauppa > Luo testikauppa.
  3. Valitse Testikaupan käyttö -osiossa Luo kauppa asiakkaalle.
  4. Kirjoita Kaupan tiedot -osioon asiakkaan kaupan nimi. Kaupan nimeä käytetään kaupan myshopify.com-URL-osoitteen luomiseen. Tätä URL-osoitetta ei voi muuttaa.
  5. Valitse maa tai alue, jossa asiakkaan yritys sijaitsee. Näitä tietoja käytetään oletusarvoisten toimituskulujen määrittämiseen ja alueella käytettävissä olevien sovellusten suosittelemiseen.
  6. Klikkaa Luo testikauppa.

Kun olet saanut testikaupan valmiiksi, voit luovuttaa sen asiakkaalle tai arkistoida sen.

Vinkki: Kun kehität kauppaa asiakkaalle, tee kehitystyö mahdollisimman pitkälle, ennen kuin siirrät omistajuuden.

Lisätietoja testikauppojen ominaisuuksista ja rajoituksista.

Seuraava: Opi Shopify-kaupan luomiseen liittyvät perusasiat