Skapa en utvecklingsbutik

Innan du kan skapa en utvecklingsbutik måste du ha ett Shopify-partnerkonto.

Steg:

1. Logga in på din partner-kontrollpanel.
  2. Klicka på butiker.
  3. Klicka på lägg till butik.
  4. I avsnittet butikstyp väljer du utvecklingsbutik.
  5. Ange ett namn för din butik och ett lösenord som du kan använda för att logga in i avsnittet inloggningsinformation. Som standard används e-postadressen som är kopplad till din partnerpanel som användarnamn, men du kan ändra det om du vill.
  6. Ange din kunds adress i avsnittet Butiksadress.
  7. I avsnittet Butikssyfte väljer du Skapa en ny butik för en kund.
  8. Klicka på Spara.

När du är klar med att arbeta i en utvecklingsbutik kan du överlämna den till en kund eller arkivera den.

Läs mer om utvecklingsbutikers funktioner och begränsningar.

Nästa: Lär dig grunderna för att skapa en Shopify-butik