Skapa en utvecklingsbutik

Innan du kan skapa en utvecklingsbutik måste du ha ett Shopify-partnerkonto.

Steg:

1. Logga in på din partner-kontrollpanel.
  2. Klicka på butiker.
  3. Klicka på lägg till butik.
  4. I avsnittet butikstyp väljer du utvecklingsbutik.
  5. Ange ett namn för din butik och ett lösenord som du kan använda för att logga in i avsnittet inloggningsinformation. Som standard används e-postadressen som är kopplad till din partnerpanel som användarnamn, men du kan ändra det om du vill.
  6. Ange din kunds adress i avsnittet Butiksadress.
  7. I avsnittet Butikssyfte väljer du Skapa en ny butik för en kund.
  8. Klicka på Spara.

När du har arbetat färdigt med en utvecklingsbutik kan du överlämna den till en kund eller arkivera den.

Läs mer om utvecklingsbutikers funktioner och begränsningar.

Nästa: Lär dig grunderna för att skapa en Shopify-butik