Oprettelse af en udviklingsbutik

Du skal have en Shopify-partnerkonto for kunne oprette en udviklingskonto.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på dit Partnerkontrolpanel.
  2. Klik på Butikker.
  3. Klik på Tilføj butik.
  4. Vælg Udviklingsbutik i afsnittet Butikstype.
  5. Angiv et navn til din butik samt en adgangskode, du kan logge ind med, i afsnittet Loginoplysninger. E-mailadressen, der er knyttet til dit partnerkontrolpanel, bruges som standard. Du kan dog ændre dette, hvis du vil.
  6. Angiv din klients adresse i afsnittet Butiksadresse.
  7. Vælg Udvikling af en ny butik til en klient i afsnittet Formål for butik.
  8. Klik på Gem.

Du kan overdrage udviklingsbutikken til en kunde eller arkivere den, når du er færdig med den.

Næste: Lær det grundlæggende om opsætningen af en Shopify-butik