Oprettelse af en udviklingsbutik

Du skal have en Shopify-partnerkonto for kunne oprette en udviklingskonto.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på dit Partnerkontrolpanel.
  2. Klik på Butikker.
  3. Klik på Tilføj butik.
  4. Vælg Udviklingsbutik i afsnittet Butikstype.
  5. Angiv et navn til din butik samt en adgangskode, du kan logge ind med, i afsnittet Loginoplysninger. E-mailadressen, der er knyttet til dit partnerkontrolpanel, bruges som standard. Du kan dog ændre dette, hvis du vil.
  6. Angiv din klients adresse i afsnittet Butiksadresse.
  7. Vælg Udvikling af en ny butik til en klient i afsnittet Formål for butik.
  8. Klik på Gem.

Du kan overdrage udviklingsbutikken til en kunde eller arkivere den, når du er færdig med den.

Få mere at vide om funktionerne og begrænsningerne i udviklingsbutikker.

Næste: Lær det grundlæggende om opsætningen af en Shopify-butik