Oprettelse af en udviklingsbutik

Du skal have en Shopify-partnerkonto for kunne oprette en udviklingsbutik.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Butikker i dit partnerkontrolpanel.
  2. Klik på Tilføj butik > Opret udviklingsbutik.
  3. Vælg Opret en butik til en klient i afsnittet Brug af udviklingsbutik.
  4. Angiv et navn til klientens butik i afsnittet Butiksoplysninger. Butiksnavnet bruges til at oprette butikkens myshopify.com-webadresse. Denne webadresse kan ikke ændres.
  5. Vælg det land eller område, hvor klientens virksomhed er placeret. Disse oplysninger bruges til at opsætte standardleveringspriser og anbefale apps, der er relevante for området.
  6. Klik på Opret udviklingsbutik.

Du kan overdrage udviklingsbutikken til en kunde eller arkivere den, når du er færdig med den.

Få mere at vide om funktionerne og begrænsningerne i udviklingsbutikker.

Næste: Lær det grundlæggende om opsætningen af en Shopify-butik