Grundlæggende om opsætning af butik

Inden du går i gang, bør du tale med din klient om hans eller hendes vision for butikken. Du kan oprette en grundlæggende eller avanceret butik afhængigt af din klient mål og krav. Sørg for, at du forstår, hvad din klient vil have.

Når du er klar til at udvikle butikken, kan du følge denne generelle tjekliste til shopejere, så du er sikker på, at du dækker de grundlæggende ting.

Her er et par ting, du kan gøre for at give butikken værdi:

• Migrer din kundes produkt-, kunde- og ordredata fra en anden platform.
  • Tilføj flere produkter på én gang ved at importere dem ved hjælp af en CSV-fil.
  • Tilpas et tema. Du kan givet et gratis tema større værdi ved at tilpasse det.
  • Køb et domæne fra Shopify. Du kan hjælpe med at skabe butikkens brand ved at bruge et tilpasset domæne.
  • Opret sider, der beskriver butikken. Almindelige sidetyper inkluderer Om os, kontaktoplysninger, ofte stillede spørgsmål, refusionspolitik, levering, beskyttelse af persondata og meget andet.
  • Samarbejd med klienten om at udvikle billeder i høj kvalitet til hans eller hendes produkter. Gennemgå Shopifys tips til at oprette og uploade billeder.
  • Gennemgå din klients skatteindstillinger eller hjælp din klient med at kontakte en passende skatteekspert. Mange shopejere skal opkræve skatter for deres salg og derefter indberette og overføre disse skatter til de relevante myndigheder.
  • Tilføj apps fra Shopify App Store. Apps giver dig mulighed for hurtigt at udvide funktionaliteten i din klients butik.

Flere undervisningsressourcer

Næste: Overfør butiksejerskabet til din klient