Een ontwikkelingswinkel maken

Voordat je een ontwikkelingswinkel kunt maken, moet je een Shopify Partner-account hebben.

Stappen:

1. Log in bij het Partner Dashboard.
  2. Klik op Winkels.
  3. Klik op Winkel toevoegen.
  4. Selecteer Development store in het gedeelte Winkeltype.
  5. Voer in het gedeelte Inloggegevens een naam voor je winkel in en een wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Het e-mailadres dat aan je Partner Dashboard is gekoppeld, wordt standaard als de gebruikersnaam gebruikt, maar je kunt dit wijzigen als je dat wilt.
  6. Voer in het gedeelte Winkeladres het adres van je klant in.
  7. Selecteer in het gedeelte Doel van winkel Een nieuwe winkel voor een klant bouwen in.
  8. Klik op Opslaan.

Wanneer je klaar bent met het werken aan een development store, kun je deze aan een klant overdragen of archiveren.

Lees meer over de functies en beperkingen van ontwikkelingswinkels.

Volgende: Leer de basisprincipes van het opzetten van een Shopify-winkel