Een development store maken

Voordat je een development store kunt maken, heb je een Shopify-partneraccount nodig.

Stappen:

1. Klik vanuit het Partner Dashboard op Winkels.
  2. Klik op Winkel toevoegen > Development store aanmaken.
  3. Selecteer Een winkel maken voor een klant onder Gebruik van development store.
  4. Voer in het gedeelte Winkelgegevens een naam in voor de winkel van de klant.

5. Kies het land of de regio waar het bedrijf van de klant is gevestigd. Deze informatie wordt gebruikt om standaardverzendtarieven in te stellen en om apps aan te bevelen die geschikt zijn voor de regio.

6. Klik op Development store aanmaken.

Wanneer je klaar bent met het werken aan een development store, kun je deze aan een klant overdragen of archiveren.

Lees meer over de functies en beperkingen van development stores.

Volgende: Leer de basisprincipes van het opzetten van een Shopify-winkel