Kaupan omistajuuden siirtäminen

Kun olet saanut asiakkaan kauppaa koskevan työsi valmiiksi, voit siirtää kaupan asiakkaalle Partner Dashboadissa.

Kaupassa on kahdenlaisia tilin käyttöoikeuksia: omistajan ja henkilöstön. Kumppanina olet kaupan testikaupan omistaja. Voit antaa asiakkaallesi pääsyn kauppaan työstäessäsi kauppaa lisäämällä asiakkaan henkilökuntaasi. Kun olet saanut testikauppaa koskevan työsi valmiiksi, siirrät omistusoikeuden asiakkaallesi Partner Dashboardissa. Kun asiakas alkaa maksaa Shopify-sopimuksestaan, saat yhteistoimitilin, jonka avulla voit käyttää kauppaa Partner Dashboardin kautta.

Tässä osiossa

Ennen kuin aloitat

Sinun tulisi suorittaa seuraavat tehtävät ennen kuin siirrät testikaupan omistajuuden asiakkaallesi:

  • Varmista, että lisäät asiakkaan henkilöstön jäseneksi ja että hän suorittaa henkilöstötilin määrityksen. Kun olet siirtänyt omistajuuden asiakkaallesi, pysyt kaupan yhteistoimijana, mutta sinulla ei enää ole pääsyä taloudellisiin tietoihin.

  • Lisää asiakkaan osoite kaupan asetuksiin, varsinkin jos asiakas on eri maassa kuin sinä. Joissakin tapauksissa kaupan siirtäminen väärää osoitetta käyttämällä voi aiheuttaa sen, että asiakkaan Shopify-laskulla veloitetaan ylimääräisiä veroja. Lisätietoja kaupan osoitteen muuttamisesta on kohdassa Yritysasetusten lisääminen kauppaan.

Huomioitavaa testikaupan omistajuutta siirrettäessä

  • Jos siirrät kaupan maksulliseen sopimukseen, mutta säilytät omistajuuden jostain syystä, sinun on otettava yhteyttä Partner-tukeen, jotta voit poistaa kauppaa koskevan provision. Lisätietoja testikaupan siirtämisestä maksulliseen sopimukseen omistajuutta vaihtamatta.

  • Kun testikauppa on joko kauppiaan toimesta kaupan omistajuuden siirtämisen jälkeen tai omistajuuden vastaanottaneen yhteistyökumppanin toimesta muunnettu maksulliseksi sopimukseksi, kauppaan sovelletaan Shopifyn käyttöehtoja.

  • Jos vaihdat Shopify Plus ‑sopimukseen ennen omistajuuden muuttamista, sinusta tulee sekä organisaation omistaja että kaupan omistaja. Organisaation omistajaa ei voi muuttaa Shopify Adminin kautta, joten sinun kannattaa harkita omistajuuden siirtämistä ennen maksulliseen sopimukseen vaihtamista. Jos haluat siirtää organisaation omistajuuden Plus-sopimukseen vaihtamisen jälkeen, ota yhteyttä Shopify Plus ‑tukeen.

  • Jos asiakkaasi käyttää Shopify POS:ia ja tarvitsee POS Pro -ominaisuuksia, asiakkaan on tällöin verkkokauppasopimuksensa valittuaan valittava POS Pro ‑tilaus jokaiselle sijainnille, joissa näitä ominaisuuksia tarvitaan. Lue, miten hallinnoida kaupan POS-tilauksia sijainnin mukaan.

  • Sen jälkeen kun olet siirtänyt testikaupan live-sopimukseen, kauppa ei enää ole oikeutettu kampanjoihin tai ilmaisiin kokeiluihin.

Kaupan omistajuuden siirtäminen Partner Dashboardin avulla

Vaiheet:

  1. Kirjaudu Partner Dashboardiin ja klikkaa Kaupat.

  2. Klikkaa Siirrä omistajuus sen testikaupan vieressä, jonka haluat siirtää.

  3. Valitse uusi omistaja hyväksyttyjen omistajien luettelosta Siirrä kaupan omistajuus ‑valintaikkunassa. Jos et ole vielä lisännyt asiakastasi henkilöstön jäseneksi, klikkaa Lisää henkilöstötili ja luo asiakkaalle uusi tili, ennen kuin jatkat. Asiakkaan on suoritettava henkilöstötilin määritys loppuun, ennen kuin voit siirtää kaupan omistajuuden hänelle.

  4. Kun olet valmis, klikkaa Siirrä kauppa. Kauppa näkyy nyt Partner Dashboardin Kaupat-sivulla Hallinnoidut-välilehdellä. Uusi omistaja saa sähköpostiviestin, jossa on ohjeet tilin luomiseen ja sopimuksen valitsemiseen. Kaupan toiminta keskeytyy siihen asti, kunnes asiakas hyväksyy siirron. Kun asiakas alkaa maksaa Shopify-sopimuksesta, alat saamaan toistuvaa provisiota.

Tietojen antaminen asiakkaalle kaupan omistajuuden siirtämisen jälkeen

Kun olet siirtänyt kaupan asiakkaalle, muista antaa asiakkaalle seuraavat tiedot:

  • Miten kauppaan pääsee, anna myös URL-osoite (client-store.myshopify.com/admin)
  • Suosittelemasi Shopifyn sopimus
  • Muita suosituksia (kuten ladattavat sovellukset ja sopivat verkkoseminaarit tai muut materiaalit, jotka voivat auttaa liiketoiminnan kehittämisessä)

Voit tehdä asiakkaan kanssa yhteistyötä selvittääksesi, milloin yhteistyötä ei enää tarvita, jolloin asiakas voi poistaa tilisi.

Seuraavaksi: Lisätietoja siitä, mitä voit tehdä, kun kauppasi on valmis.