Kaupan omistajuuden siirtäminen

Kun olet saanut asiakkaan kauppaa koskevan työsi valmiiksi, voit siirtää kaupan asiakkaalle Partner Dashboadissa.

Kaupassa on kahdenlaisia tilin käyttöoikeuksia: omistajan ja henkilöstön. Kumppanina olet kaupan testikaupan omistaja. Voit antaa asiakkaallesi pääsyn kauppaan työstäessäsi kauppaa lisäämällä asiakkaan henkilökuntaasi. Kun olet saanut testikauppaa koskevan työsi valmiiksi, siirrät omistusoikeuden asiakkaallesi Partner Dashboardissa. Kun asiakas alkaa maksaa Shopify-sopimuksestaan, saat yhteistoimitilin, jonka avulla voit käyttää kauppaa Partner Dashboardin kautta.

Tässä osiossa

Ennen kuin aloitat

Sinun tulisi suorittaa seuraavat tehtävät ennen kuin siirrät testikaupan omistajuuden asiakkaallesi:

Huomioitavaa testikaupan omistajuutta siirrettäessä

• Jos siirrät kaupan maksulliseen sopimukseen, mutta säilytät omistajuuden jostain syystä, sinun on otettava yhteyttä yhteistyökumppanitukeen, jotta voit poistaa kauppaa koskevan provision. Lisätietoja testikaupan siirtämisestä maksulliseen sopimukseen omistajuutta vaihtamatta.

• Kun testikauppa on joko kauppiaan toimesta kaupan omistajuuden siirtämisen jälkeen tai omistajuuden vastaanottaneen yhteistyökumppanin toimesta muunnettu maksulliseksi sopimukseksi, kauppaan sovelletaan Shopifyn käyttöehtoja.

• Jos vaihdat Shopify Plus -sopimukseen ennen omistusoikeuden muuttamista, sinusta tulee sekä organisaation että kaupan omistaja. Organisaation omistajaa ei voi muuttaa Shopify Adminin kautta, joten sinun kannattaa harkita omistusoikeuden siirtämistä ennen maksulliseen sopimukseen siirtymistä. Jos haluat siirtää organisaation omistusoikeuden sopimuksen vaihduttua, ota yhteyttä Shopify Plus-tukeen.

• Jos asiakkaasi käyttää Shopify POS:ia ja tarvitsee POS Pro -ominaisuuksia, asiakkaan on tällöin verkkokauppasopimuksensa valittuaan valittava POS Pro ‑tilaus jokaiselle sijainnille, joissa näitä ominaisuuksia tarvitaan. Lue, miten hallinnoida kaupan POS-tilauksia sijainnin mukaan.

Kaupan omistajuuden siirtäminen Partner Dashboardin avulla

Toimi näin:

1. Kirjaudu Partner Dashboardiin ja klikkaa Kaupat.

2. Klikkaa Siirrä omistajuus sen testikaupan vieressä, jonka haluat siirtää.

3. Valitse uusi omistaja hyväksyttyjen omistajien luettelosta Siirrä kaupan omistajuus -valintaikkunassa. Jos et ole vielä lisännyt asiakastasi henkilöstön jäseneksi, klikkaa Lisää henkilöstötili ja luo asiakkaalle uusi tili, ennen kuin jatkat. Asiakkaan on suoritettava henkilöstön tilin määritys loppuun, ennen kuin voit siirtää kaupan omistusoikeuden hänelle.

4. Kun olet valmis, klikkaa Siirrä kauppa. Kauppa näkyy nyt Partner Dashboardin Kaupat-sivulla Hallinnoidut-välilehdellä. Uusi omistaja saa sähköpostiviestin, jossa on ohjeet tilin luomiseen ja sopimuksen valitsemiseen. Kaupan toiminta keskeytyy siihen asti, kunnes asiakas hyväksyy siirron. Kun asiakas alkaa maksaa Shopify-sopimuksesta, alat saamaan toistuvaa provisiota.

Tietojen antaminen asiakkaalle kaupan omistajuuden siirtämisen jälkeen

Kun olet siirtänyt kaupan asiakkaalle, muista antaa asiakkaalle seuraavat tiedot:

• Miten kauppaan pääsee, anna myös URL-osoite (client-store.myshopify.com/admin)
  • Suosittelemasi Shopifyn sopimus
  • Muita suosituksia (kuten ladattavat sovellukset ja sopivat verkkoseminaarit tai muut materiaalit, jotka voivat auttaa liiketoiminnan kehittämisessä)

Voit tehdä asiakkaan kanssa yhteistyötä selvittääksesi, milloin yhteistyötä ei enää tarvita, jolloin asiakas voi poistaa tilisi.

Seuraavaksi: Lisätietoja siitä, mitä voit tehdä, kun kauppasi on valmis.