Aandachtspunten bij het instellen van internationale domeinen

Lees de volgende vereisten en aandachtspunten voordat je internationale domeinen instelt:

• Gebruik aangepaste domeinen. Je kunt zowel door Shopify beheerde domeinen als externe domeinen gebruiken, maar je kunt je standaard domein myshopify.com gebruiken.
  • Je kunt voor elke individuele markt een URL aanmaken, zoals johns-apparel.de voor een Duitse markt of johns-apparel.com/en-eu voor een Europese markt.
  • Als je je winkel in meerdere talen wilt weergeven, kun je de content van je webshop vertalen met de Translate and Adapt-app of met een compatibele app van derden.
  • Als je al meerdere talen gebruikt met je webshop met de URL-indeling johns-apparel.com/fr, blijven je huidige URL's werken. Submappen voor alleen talen als /fr of /en kunnen alleen op je primaire markt bestaan. Op je secundaire markten moeten submappen de taalcode combineren met een landcode om aangepaste content weer te geven in lokale talen en valuta's. Bijvoorbeeld: /fr-ca of /en-eu. Meer informatie over het gebruik van meerdere talen met Markten.
  • Als je internationale domeinen of submappen gebruikt voor een markt en vervolgens content van die markt verwijdert, zorg je ervoor dat je URL-omleidingen gebruikt, zodat klanten niet naar een niet-bestaande pagina worden gestuurd.