Aandachtspunten bij het instellen van internationale domeinen

Lees de volgende vereisten en aandachtspunten voordat je internationale domeinen instelt:

• Gebruik aangepaste domeinen. Je kunt zowel door Shopify beheerde domeinen als externe domeinen gebruiken, maar je kunt je standaard domein myshopify.com gebruiken.
  • Je unieke URL's moeten specifiek zijn voor een land of regio, zoals johns-apparel.de voor Duitsland of johns-apparel.com/en-ca voor Canada.
  • Schakel meerdere valuta's in met Shopify Payments om een lokale valuta in te stellen voor elk land of elke regio waar je een doelmarkt hebt.
  • Om je winkel in meerdere talen weer te geven, moet je de content van je onlinewinkel vertalen door je eigen vertalingen toe te voegen met behulp van CSV-bestandenof door een compatibele app van derden te gebruiken.
  • Als je al meerdere talen gebruikt met je onlinewinkel met de URL-indeling johns-apparel.com/fr, blijven je huidige URL's werken. Submappen voor alleen talen als /fr of /en kunnen alleen op je primaire markt bestaan. Op je secundaire markten moeten submappen de taalcode combineren met een landcode om aangepaste content weer te geven in lokale talen en valuta's. Bijvoorbeeld: /fr-ca of /en-eu. Meer informatie over het gebruik van meerdere talen met Markten.