Shopify Credit

Shopify Credit är ett kreditkort som betalas i sin helhet. Med de flesta traditionella kreditkort kan du göra minimibetalningar, debiteras månatlig ränta och överföra ett saldo utan ett definierat förfallodatum för återbetalning. Ett kort som betalas i sin helhet kräver att utdragssaldot betalas fullt ut på eller före kontoutdragets förfallodag.

Med början den 1 september 2024 har Shopify Credit en återbetalningsperiod på 10 kalendermånader, vilket innebär att ditt månatliga kontoutdrag måste betalas fullt ut inom 10 kalendermånader från det att kontoutdraget stängs, mot en avgift. Shopify Credit hade en återbetalningsperiod på 25 dagar före den 1 september 2024. Det innebär att utdragssaldot förfaller till full betalning senast 25 dagar efter det att kontoutdraget skapades.

Du kan få återbetalning på berättigade företagsköp, som automatiskt tillämpas på ditt Shopify Credit-konto som krediter när månadsutdraget genereras. Om du blir godkänd får du ett virtuellt kort som du kan använda omedelbart, och du kan även välja att beställa ett fysiskt kort utan kostnad. Du kan lägga till sekundära kortinnehavare till ditt konto och ge dem auktoriserad åtkomst till din kreditlina.