Verkkokaupan nopeus

Verkkokaupan nopeus kertoo siitä, kuinka nopeasti eri verkkosivut latautuvat.

Tässä osiossa

Miksi nopeus on tärkeä?

Verkkokaupan nopeus vaikuttaa asiakkaiden kokemuksiin, konversiovauhtiin ja kaupan löydettävyyteen.

Kokemus ja konversio

Jos verkkokauppa on nopea, hidas puhelinnumero ja huono mobiilikytkentä voivat luoda positiivisen ostokokemuksen. Hidas kauppa ei välttämättä ole yhtä käyttäjäystävällinen.

Kun käyttäjä ei voi navigoida verkkokaupassasi sujuvasti tai sivut latautuvat hitaasti, he poistuvat todennäköisemmin ennen kuin ostavat jotakin. Voit parantaa asiakkaidesi kokemusta ja konversioprosenttia samalla keskittymällä verkkokaupan nopeuteen.

Löydettävyys

Hakukoneet, kuten Google, käyttävät sivun nopeutta sijoittuvuustekijänä. Jos verkkokaupan sivut ovat hitaita, ne saattavat olla alhaisemmat, vaikka kauppasi on muulla tavoin optimoitu hakukoneita varten.

Verkkokaupan ominaisuudet vs. nopeus

Verkkokaupassasi on joukko ominaisuuksia, kuten teeman koodi, sovellukset, kuvat, videot, karousels, Instagram-syötteet ja analytiikka. Nämä ominaisuudet voivat osaltaan vaikuttaa yleiseen asiakaskokemukseen ja laajentaa verkkokaupan ominaisuuksia.

Jokainen verkkokauppaan lisäämäsi ominaisuus edellyttää verkko-ja laitteistoresursseja toiminnan varmistamiseksi. Jotkin ominaisuudet tarvitsevat enemmän resursseja kuin toiset. Uuden ominaisuuden lisäämisellä voi olla huomattava vaikutus verkkokaupan nopeuteen.

Kun harkitset ominaisuuden lisäämistä kauppaasi, sinun on punnittava ominaisuuden hyötyjä sen vaikutuksia verrattuna kaupan nopeuteen. Saatat joutua tekemään joustamaan nopeudesta, jotta voit rakentaa käyttäjäkokemuksen, joka johtaa myynnin kasvattamiseen.

Kysy itseltäsi seuraavat kysymykset, kun harkitset kaupan ominaisuuksia:

• Mitä auttaa asiakkaita tekemään ostopäätöksen kaupasta?

Harkitse esimerkiksi sitä, haluaako asiakkaasi mieluummin nähdä yksinkertaisen kotisivun, jolla on linkki yksityiskohtaisille tuotesivuille, vai tehokkaamman kotisivun, jolla he voivat nopeasti katsella ja ostaa tuotteita.

• Mitä toiminnallisuutta sivun yläosassa pitäisi olla, jotta voit ohjata muuntoa?

Esimerkiksi brändäyselementit, esittelykuvat ja ostoskorit ovat kaikki ominaisuuksia, jotka voivat vaikuttaa suorituskykyyn mutta lisätä konversiota.

• Mitä toimintoja voit myöhemmin ladata, kun asiakkaat selaavat sivua?

Esimerkiksi analytiikkaa ja tuotearvostelua ei tarvitse ladata välittömästi, kun asiakas vierailee kaupassa. Saatat joutua konsultoimaan teemaa tai sovelluskehittäjiä, jotta ymmärrät, latautuuko ominaisuus heti.

Tutustu verkkokaupan nopeuteen

Näet verkkokaupan nopeusraportin , jossa kerrotaan, miten kauppasi vertautuu alan standardeihin sekä muihin Shopify-kauppoihin. Lisätietoja raportista.

Voit myös tutkia verkkokauppasi nopeutta ja tapaa, jolla se vaikuttaa verkkokauppaan .